GMG Kastamonuspor-Etimesgut Belediyespor Maçı Hangi Kanalda?

GMG Kastamonuspor ile Etimesgut Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ikinci devrenin ilk hafta maçında karşı karşıya gelecek. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgilerini merak ediyor. Kastamonuspor-Etimesgut Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde!

GMG Kastamonuspor ile Etimesgut Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ikinci devrenin ilk hafta maçında karşı karşıya gelecek. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgilerini merak ediyor. GMG Kastamonuspor-Etimesgut Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde!

Kastamonuspor-Etimesgut Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup ikinci devre açılışında GMG Kastamonuspor ile Etimesgut Belediyespor karşılaşacak. Zorlu müsabaka Kastamonu Gazi Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 14.00'te başlayacak.

Kastamonuspor-Etimesgut Maçı Hangi Kanalda?

Etimesgut Belediyespor ile GMG Kastamonuspor arasındaki karşılaşma Filbox kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Filbox'tan maçı takip etmek isteyen futbolseverler, abonelik paketlerinden birini satın alarak sisteme üye olduktan sonra maçı canlı olarak izleyebilecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme