GMG Kastamonuspor Erzincan'dan Eli Boş Döndü

Ligin ilk devresinde oluşan 7 puanlık fark eridi. Son 2 haftayı puansız kapatan GMG Kastamonuspor'un en yakın rakibiyle puan farkı 1'e düştü!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider GMG Kastamonuspor, Anagold 24Erzincanspor'a konuk oldu. Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma, GMG Kastamonuspor'un 2-1 mağlubiyetiyle sona erdi.

Erzincan'ın baskılı başladığı karşılaşmada ev sahibi ekip 8. dakikada Çınar Tarhan'la öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Tarhan, düzgün bir vuruşla kaleci Abdullah Yiğiter'in solundan topu ağlarla buluşturdu. Erzincanspor, golün ardından farkı artıracak birçok pozisyona girdi, GMG Kastamonuspor kalecisi Abdullah Yiğiter bu pozisyonlarda başarılı kurtarışlara imza attı.

GMG Kastamonuspor, 20. dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline aldı ve topa daha çok sahip olan ve oyunu yönlendiren taraf oldu. Beklenen gol 39. dakikada Okan Eken'den geldi ve skora da denge geldi (1-1). İlk yarı beraberlikle sona erdi.

Baskı Kastamonuspor'dan Gol Erzincan'dan

GMG Kastamonuspor ikinci yarıya baskılı başladı. Erzincan ise topun arkasına geçip kontra ataklarla gol arayan taraf oldu. Erzincan'ın taktiği sonuç verdi. Maçın 52'nci dakikasında gelişen bir atak sonrası Erzincan tekrar öne geçti. Gelişen Erzincanspor atağında, Kastamonuspor'un kademe hatasında, Kubilay Türkyılmaz topu çok iyi önüne aldı ve kaleci Abdullah Yiğiter'le karşı karşıya düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu (2-1).

Bu dakikadan sonra iki takım da açık bir oyun ortaya koydu. Orta sahalar çok hızlı geçildi. GMG Kastamonuspor maçın son dakikalarında Abdülaziz Solmaz ile gole yaklaşsa da kafa vuruşu ağlarla buluşmadı. Maçı 2-1 Erzincanspor kazandı.

Kastamonuspor İçin Tehlike Çanları

Rakiplerin kazandığı haftada mağlup GMG Kastamonuspor, ilk devre sonunda elde ettiği 7 puanlık avantajı eritti. Ligin ikinci devresinde 2 hafta geride kalırken 2 maçı da kaybeden GMG Kastamonuspor'la en yakın rakibi aradaki puan farkı 1'e indi! GMG Kastamonuspor için tehlike çanları çalmaya başladı!

Özel Haber
Yorumlar 1
Mehmet 21 Ocak 2024 19:43

Çok doğru tehlike çanlar‘ı çalmaya çoktan başladı Orta sahada Kubilay’ın yanına iyi hücuma dönük orta saha İyi bir ön libero alınmazsa Kurtarıcı olarak Biri 18.biri 40 yaşında oyuncuyla sonuca nasıl gideceğiz

Bakmadan Geçme