GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün'den Altınordu Maçı Sonrası Hakem İsyanı

Gün Medya Grup Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, bugün oynanan Altınordu FK maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından verilmeyen penaltı pozisyonlarının video görüntülerini paylaşan Cengiz Aygün, GMG Kastamonuspor'un hakkını kimseye yedirmeyeceğini belirtti.

Gün Medya Grup Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, bugün oynanan Altınordu FK maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından verilmeyen penaltı pozisyonlarının video görüntülerini paylaşan Cengiz Aygün, GMG Kastamonuspor'un hakkını kimseye yedirmeyeceğini belirtti.

‘Bu Hakemlerle Bu Lig Bitmez'

Rakibinin galibiyetini kutlayan Aygün, şu açıklamalarda bulundu: Öncelikle Altınordu Spor Kulübünü tebrik ediyorum. Ancak anlaşıldı ki bu hakemlerle bu lig gitmeyecek. Bundan daha net bir penaltı olabilir mi? Peki benim elimden geldiğince Türk futboluna katkı sağlamaya çalışan Futbolcumun Hakkı gasp edilirse bu hakkı nasıl geri alacağız? Bugüne kadar bütün takımları olan saygım nedeniyle yanlış anlaşılmaması için sustum ancak anlaşılıyor ki benim suskunluğum zafiyet olarak değerlendiriliyor. Şimdi bütün hakem camiasına buradan sesleniyorum hakkımızı yiyen emeğimizi çalan herkesten sonuna kadar hesap sorarız Kastamonu büyük bir cami a'dır, Kastamonu'nun hakkını yedirmem kimseye. Kastamonu diyorum ama hiçbir takımımızın da hakkını yedirmem. Ben haksız bir maç kazanıyorsam inanın çıkar bunu da söylerim, federasyon yetkililerini uyardım bundan sonra sesim daha farklı çıkacak zira bu ilk değil ancak bugüne kadar susmayı tercih ettim. 1461 Trabzon FK maçında kalecimizin kurtardığı penaltı asla penaltı değildi! Ayrıca, Karaköprü maçında verilmeyen net penaltımız var ki hakem maçtan sonra dinlendirildi. Ancak bu hatalar bizim puanlarımız üzerinde eksi yazdı. Şimdi bunları federasyonun iyi değerlendirmesi lazım aksi takdirde hakem hatalarıyla bu lig gerçekten büyük sıkıntı verir.”

‘Federasyonun Alacağı Tedbirleri Bekliyoruz'

Maç sonrası TFF Başkanı ile görüşen Başkan Aygün, “Biraz önce TFF Başkanımızla da görüştüm kendisi ne gerekiyorsa onun yapılacağının sözünü verdi. Ben bundan sonra daha sık takipçisi olacağım. TFF Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine güveniyor ve alacakları tedbirleri bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

POZİSYONLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme