Gaziler Günü Taşköprü'de Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Taşköprü'de anlamlı bir program düzenlendi.

Şehitlik Anıtı'nda düzenlenen törende Kaymakam Abdullah Demirdağ, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu Asker Alma Şube Başkanı Binbaşı Hamdi Erkan Yılmaz ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sefa Ünal, Şehitlik Anıtı'na çelenk sundular.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasıyla devam etti. Ardından Kaymakam Abdullah Demirdağ, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve ilçe protokol üyeleri, şehitlik anıtına ve şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfiller bıraktı.

Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ ve Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçe protokol üyeleri ile birlikte gaziler ve aileleriyle düzenlenen yemekte buluştu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen yemekte, gazilere şükran ve minnet duyguları bir kez daha dile getirildi. Yemek programının ardından, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ziyaret edilerek gazilerle bir araya gelindi. Başkan Arslan, burada yaptığı konuşmada, gazilerimize duyulan saygı ve minnettarlığı vurguladı ve her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme