Gazi Stadyumu'nda Sabah Aerobiği

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen, çok sayıda farklı sportif aktivitelerle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini artıran Avrupa Spor Haftası'nda Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında farkındalık oluşturmak için Gazi Stadyumu'nda sabah aerobiği gerçekleştirildi. Sağlıklı bir yaşam için Gazi Stadyumu'nun atletizm pistini yürüyüş yapmak için kullanan vatandaşlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Spor Uzmanı Kübra Çetinkaya eşliğinde aerobik hareketleri gerçekleştirdi.

Katılımın yüksek olduğu programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak da katıldı. İl Müdürü Reşat Asrak, farkındalık yaratmak için düzenlenen bu etkinlikte, sağlıklı bir yaşam için sporun önemine dikkat çektiklerini belirterek, 'Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tüm tesisleri vatandaşlarımızın hizmetindedir. Tesislerimizin imkanlarından tüm vatandaşlarımızı yararlanmaya davet ediyoruz' dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme