Galatasaray PAOK Maçı Ne Zaman ? Hangi Kanalda ? Saat Kaçta ?

Galatasaray, Yunanistan Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon şampiyon olan PAOK takımını ağırlayacak. Galatasaray PAOK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayımlanacak? İşte detaylar...

Bu sene Avrupa serüvenine UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan başlayan Galatasaray, PAOK'u konuk edecek.

Galatasaray, bu sene Avrupa serüvenine UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan başladı. Play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile eşleşen sarı kırmızılı ekip, rakibine 3-2 ve 1-0'lık skorlarla mağlup oldu ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor.

Galatasaray PAOK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda yayımlanacak?

Galatasaray-PAOK UEFA Avrupa Ligi maçı 25 Eylül Çarşamba TSİ ile 22:00'de başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Muslera, Ziyech Ve Sallai Kadroda Yok

Fernando Muslera, Hakim Ziyech ve Roland Sallai, PAOK maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın Young Boys'a 1-0 yenildikleri karşılaşmada rakip takımın attığı golün ardından Alan Virginius'a çelme takarak kırmızı kartla oyun dışı kalan Fernando Muslera, UEFA'dan 3 maç ceza aldığı için PAOK maçı kadrosunda yer almayacak.

Sakat olan Hakim Ziyech ise maçta forma giyemezken, transferin son günü Almanya ekibi Freiburg'dan Galatasaray'a transfer edilen Roland Sallai ise sarı-kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi kadrosuna yer almadığı için karşılaşmada oynamayacak.

Bakmadan Geçme