'Etiket oyunlarıyla mücadele edeceğiz'

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GALİP VİDİNLİOĞLU MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu Aycan Ambalaj'a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, İlbank A.Ş. Bölge Müdürlüğü'ne ve Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi'ne ziyarette bulundu. MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Aycan Ambalaj yönetimini ve çalışanlarını ziyaret ederek, yönetim ve çalışanlar ile sohbet...

MHPBELEDİYE BAŞKAN ADAYI GALİP VİDİNLİOĞLU;


MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip VidinlioğluAycan Ambalaj'a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, İlbank A.Ş. Bölge Müdürlüğü'neve Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi'ne ziyarette bulundu.

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu,Aycan Ambalaj yönetimini ve çalışanlarını ziyaret ederek, yönetim ve çalışanlarile sohbet etti. Yönetim ve çalışanların sorunlarını, istek ve önerilerinidinledi.

Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; 'Çalışanlarımızın ve yönetimimizin sorunlarını dinledik. Bu sorunları hep beraber aşacağız. Çözüm önerilerimiz üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Geliştireceğimiz projelerle ticaretimiz canlandıracağız. Müteşebbis işadamlarına Kastamonumuza yapacakları yatırımlarda yardımcı olacağız. İstihdam yaratacak projeler önceliğimizdir' dedi.

'SPORAVERDİĞİMİZ ÖNEMİ ANLATTIK'

Akabinde MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi GalipVidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Gençlik ve Spor İlMüdürü Reşat Asrak'a nezaket ziyaretinde bulunan Galip Vidinlioğlu ve ekibi, İlMüdürü ve İl Müdürlüğü çalışanlar ile sohbet etti. Yönetim ve çalışanlarınsorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardındankonuşan Vidinlioğlu; 'Belediyecilik dönemimizde tüm kamu kurum ve kuruluşları,STK'lar, dernekler, vakıflar ve hemşehrilerimizle yakın ilişkiler içerisindebulunacağımızı tekrar tekrar hatırlatacağım, bugün de Gençlik ve Spor MüdürümüzSayın Reşat Asrak'ı ziyaret ettik. Şehrimiz ve gençlerimiz için sporunöneminden bahsettik, spora verdiğimiz önemi anlattık. Spora yönelikprojelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kastamonusporumuzu daha iyiyerlere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sadece futbol değil,voleybol ve basketbol başta olmak üzere diğer alanlarda bulunan potansiyeli dedeğerlendireceğiz' açıklamasında bulundu.

'HEMKASTAMONUMUZU HEM ÜLKEMİZİ KALKINDIRACAĞIZ'

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu,İlbank A.Ş. Bölge Müdürlüğü ile ziyaretlerini sürdürdü. İlbank A.Ş. BölgeMüdürü Ümit Aziz Kara'ya nezaket ziyaretinde bulunan Galip Vidinlioğlu veekibi, Bölge Müdürü ve Bölge Müdürlüğü çalışanları ile sohbet etti. Yönetim veçalışanların sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardındankonuşan Vidinlioğlu; 'Kastamonumuzun kalkınması için yapacağımız projelerüzerine hoş ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Sağ olsunlar Müdürümüz dememnuniyetle karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kendir üretimininbaşkenti olmamız gerek, bunun için ses çıkaracağız. Kapanmış SEKA'mızı,Sümerbank'ımızı geri kazanmanın bir yolunu bulacağız. Bunun için çaba gösterenherkese yardımcı olacağız. Bizim belediyecilik anlayışımız, üretkenbelediyecilik. Biz hem Kastamonumuzun hem de ülkemizin kalkınmasını sağlayacakprojelerle geliyoruz. Kastamonu da üreteceğiz hem Kastamonumuzu hem ülkemizikalkındıracağız' açıklamasında bulundu.

'MANAVLARIMIZI,KÖYLÜLERİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ'

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu sonolarak, Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki hemşehrileri ile bir arayageldi. Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi'nde bulunan esnaf hemşehrilerineziyarette bulunan Galip Vidinlioğlu ve ekibi, hemşehrileri ile samimi sohbetlergerçekleştirdi. Hemşehrilerini ile sohbet edip fotoğraf çektiren GalipVidinlioğlu, hemşehrilerinin istek ve önerilerini dinledi.

Hemşehrileri ile yemek yiyen Vidinlioğlu; 'Yemek masasındabir arada bulunduğumuz gibi Kastamonumuzu ileriye götürmek için de bir aradaolacağız. Kendi ürettiğimiz meyve sebzelerimizin halkımıza ulaşması içinçalışmalarımızı sıklaştıracağız' dedi.Marketlerdeyapılan etiket oyunlarına da değinen Vidinlioğlu; 'Etiket oyunlarıyla mücadeleedeceğiz. Kendi köylerimizde üretilen ürünler önümüze çok daha pahalı birşekilde çıkmayacak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Manavlarımızı,köylülerimizi destekleyeceğiz' diyerek ziyaretlerine devam etmek üzere SebzeMeyve Gıda Toptancılar Sitesi'nden ayrıldı.

Bakmadan Geçme