Ersel Aslıyüksek'in Futbol Kariyeri

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

GMG Kastamonuspor'a imza atan orta saha oyuncusu Ersel Aslıyüksek'in futbol kariyerini, kastamonugundemgazetesi.com mercek altına aldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, son olarak orta saha oyuncusu Ersel Aslıyüksek'i renklerine bağladı.

Ersel Aslıyüksek'in Futbolculuk Kariyeri

1993 Rize Ardeşen doğumlu Ersel Aslıyüksek, futbola İstanbul Kartal Sportif Faaliyetler'de başladı. Kartal Sportif Faaliyetler ise 2011 yılında profesyonel olan Aslıyüksek, 2016 yılına kadar da bu kulüpte oynadı.

Aslıyüksek daha sonra sırasıyla Ankara Demirspor, Kartal Sportif Faaliyetler, Gençlerbirliği, Samsunspor, Gençlerbirliği, Erzurumspor, Gümüşhanespor, Afyonspor, Altınordu, 1461 Trabzon FK, Kırklarelispor, İnegölspor ve Karacabey Belediyespor formalarını giydi.

Tecrübeli Orta Saha!

Ersel Aslıyüksek 1. Lig'de 68 maçta 8 gol, 2'nci Lig'de 220 maçta 57 gol ve 3'üncü Lig'de 8 maçta 1 gollük istatistiğiyle tecrübesini kanıtladı.

Aslıyüksek, geçtiğimiz sezon forma giydiği Bursa Karacabey Belediyespor'da ligde çıktığı 34 maçta 2 bin 856 dakika sahada kalırken 14 de gol kaydetti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme