Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlandı

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü münasebetiyle Dadaylı Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Üyeleri ile bir araya geldi.

TAKİP ET

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü münasebetiyle Daday İnciğez köyünde bulunan Balabanağa Çiftliği'nde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda Dadaylı Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Üyeleri ile bir araya geldi.

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, Daday İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Kocaoğlu ve görevli personellerin katıldığı programda Dadaylı Üreten Kadınlar ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Üyeleri başarı öykülerini anlattı.

“DÜNYA ÇİFTÇİ KADINLAR GÜNÜ'NÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

Gerçekleşen programda Kaymakam Ayşegül Yıldırım; “Kadın çiftçilerimiz, evde çocuğunu, serada sebzesini büyütüyor. Onları tarıma, aile ve ülke ekonomisine olan maddi ve manevi katkılarından dolayı tebrik ediyorum, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetleri dile getiren Dadaylı Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Üyeleri, Kaymakam Ayşegül Yıldırım'a teşekkür ettiler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme