Down Sendromlu Yunus 'Geleceğe Nefes' Oldu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine katılan 9 yaşındaki Yunus Emre Sarıahmetoğlu büyük mutluluk yaşadı.

TAKİP ET

İlimizde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine öğretmeninin desteğiyle katılan 9 yaşındaki Yunus Emre Sarıahmetoğlu büyük mutluluk yaşadı.

Konukça köyü Gelersin mevkisinde düzenlenen etkinlikte, kurum müdürlerinden sivil toplum kuruluşlarına, öğrencilerden ailelerine çok sayıda kişi fidan dikti. Etkinliğe, Kastamonu Behçet Necatigil Borsa İstanbul İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Down Sendromlu Yunus Emre Sarıahmetoğlu da sınıf öğretmeni Aliye Naharoğlu'nun desteğiyle katılarak, “Geleceğe
nefes” oldu.

Okul zamanları dışında sosyal aktivitelere sınıf öğretmeni Aliye Naharoğlu'nun desteğiyle katılabilen Sarıahmetoğlu, arkadaşlarıyla birlikte fidan dikti. Sarıahmetoğlu'nun fidan dikimi ardından öğretmenine sarılarak gösterdiği mutluluk ise kalpleri ısıttı. Fidan dikimi sonrasında duygularını paylaşan Sarıahmetoğlu, fidan diktiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

‘Hepsi Bu Etkinliğe Geldikleri İçin Çok Mutlu Oldular'

Sınıf öğretmeni Aliye Naharoğlu ise Yunus Emre'nin çok özel bir öğrenci olduğunu ve sınıfın neşesi olduğunu belirterek; “Sınıfımızda 15 öğrencimiz var. Diğer arkadaşları da Yunus Emre'yi çok seviyor. Hiçbir öğrencimizi ayırmadan hepsini fidan dikim etkinliğine getirdik. Hepsi bu etkinliğe geldikleri için çok mutlu oldular. Onlar mutlu olunca ben daha çok mutlu oluyorum. Yeşili ve ağaçları seviyoruz. Doğayı çok seven bir okuluz. Öğrencilerim ile birlikte mümkün olduğunca bu tür etkinliklere katılmaya çalışıyoruz. Bizlere bu fırsatı veren başta okul müdürümüz olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü'müze ve emeği geçen herkese çok
teşekkür ediyoruz” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme