Doç. Dr. Yurtoğlu'ndan Gururlandıran Başarı

Cumhuriyetin 100'üncü Yılı dolayısı ile Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumuna bağlı Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM) tarafından üç cilt olarak hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti Tarihi isimli eserde Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Nadir Yurtoğlu çalışmaları ile yer aldı.

TAKİP ET

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumuna bağlı Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM) Cumhuriyet Tarihi araştırmaları alanında öncü bir kuruluş olarak Türkiye'nin son iki yüz yıllık tarihini uzun soluklu bir çalışmanın ürünü ve titiz bir kronoloji ile ele alan üç cilt, dört bin sayfadan oluşan önemli bir eser yayınladı.

Yüzün üzerinde yazar ve on iki editörün katkı sağladığı Türkiye Cumhuriyeti Tarihi adlı eser e-kitap olarak Cumhuriyetin 100'üncü Yılı dolayısıyla ülkenin yakın tarihine ilgi duyanların beğenisine sunuldu.

Bu kitabın ikinci cildinde ise Kastamonu Üniversitesi'nin Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Nadir Yurtoğlu tarafından “Demokrat Parti Döneminde Sosyo-Ekonomik Politikalar” adlı bir bölüm kaleme alındı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme