Cumhuriyet Meydanı'nda İntihara Kalkıştı

Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir ağaca çıkan vatandaş, iş yerinde sıkıntılar yaşadığını iddia ederek intihar girişiminde bulundu.

Kastamonu Belediye Başkanlığı'nda çalıştığı öğrenilen Ş.T. isimli vatandaş, iş yerinde bir takım sıkıntılar yaşadığını iddia ederek, intihar girişiminde bulundu. Ş.T.'nin emniyet mensuplarının ve kurum amirlerinin ikna çalışmalarına rağmen çıktığı ağaçtan inmemesi ve ağacın yüksek kesimlerine tırmanması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri çağrıldı. Emniyet güçleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiyede şahsın düşme ihtimaline karşı hava yatağı açtı. Belediye Başkanı ile görüşmek isteyen Ş.T.; “Bir tek ben çalışıyorum, herkes yatıyor. Ben bu durumu Belediye Başkanı'na anlatmak istedim ama beni dinlemedi. Beni dinlesin” şeklinde bağırdı.

Bir süre daha devam eden intihar girişimi emniyet güçlerinin ve kurum amirlerinin ortak ikna çalışmaları neticesinde son buldu. İtfaiyenin merdiveni ile güvenli bir şekilde ağaçtan indirilen Ş.T., sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Özel Haber

Bakmadan Geçme