Çocukların yüzünü güldürecek projenin hazırlıkları tamam

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, seçim beyannamesinde de bulunan Çocuk Kütüphanesi projesini hayata geçirmek üzere düğmeye bastı. Başkan Vidinlioğlu'nun talimatı üzerine çalışmaları başlayan projenin çizimi tamamlandı. Kuzeykent Mahallesi, Melike ve Gaziler Caddesi'nin kesiştiği İstikbal Mobilya'nın arka kısmında yer alacak olan Oyuncak Kütüphanesi'yle aynı çatı altında Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi ve Kreşi de yer...


Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, seçimbeyannamesinde de bulunan Çocuk Kütüphanesi projesini hayata geçirmek üzeredüğmeye bastı. Başkan Vidinlioğlu'nun talimatı üzerine çalışmaları başlayanprojenin çizimi tamamlandı.

Kuzeykent Mahallesi, Melike ve Gaziler Caddesi'nin kesiştiğiİstikbal Mobilya'nın arka kısmında yer alacak olan Oyuncak Kütüphanesi'yle aynıçatı altında Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi ve Kreşi de yer alacak.Bin 443metrekarelik alanda gerçekleştirilecek proje tamamlandığında her yaştan çocuğundoyasıya vakit geçirebileceği, oyuncak takasında dahi bulunabileceği OyuncakKütüphanesi kullanıma açılacak. Ayrıca Belediye Çocuk Bakım Evi ve Kreşi'deproje dahilinde yeni modern bir binaya kavuşacak.

'DAHA BÜYÜKPROJELERE İMZA ATMAYI HEDEFLİYORUZ'

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, projeler hakkında bilgivererek; 'Kıymetli hemşehrilerimiz hepinize günaydın sabahlarınız daimagüneşli, kalplerimiz daima sıcak olsun. Bizler yeni bir güne yeni bir projeyleuyanmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu heyecanı sizle paylaşmak ve sizlerindestekleriyle daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz. Geleceğin ışıklıçiçekleri olan çocuklarımız için söz verdiğimiz Oyuncak Kütüphanesi projemizive onlara yakışır bir Çocuk Bakım Evi projemizin hazırlıklarını tamamladık. Heryaşa ait oyuncakların bulunacağı Oyuncak Kütüphanemiz de, oyuncak takası dayapılacak. Böylelikle oyuncaklar değerlendirilmiş olacak. Projemiz KuzeykentMahallesi Melike ve Gaziler Sokağın kesiştiği nokta olan İstikbal Mobilya'nınarka kısmında hayata geçecek. Hayatın paylaştıkça güzel olduğunu bilen tümkardeşlerimizi selamlıyoruz. Ve Unutmayın! Joseph Joubert'in de dediği gibi;'Çocukların, nasihatten çok iyi örneğe ihtiyaçları vardır'' ifadelerinikullandı. Buproje yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini de buluşturacak bir çalışmayaöncülük edecek. Çocukluğunu doyasıya geçiren herkes önümüzdeki süreçtekullanmadığı, oyuncaklarını Oyuncak Kütüphanesi'ne bağışlayabilecek. Böylelikledezavantajlı gruplar başta olmak üzere her yaşta çocuğun dilediğince vakitgeçirebileceği bir kütüphanenin oluşumunda herkesin katkısı olacağı gibipaylaşmanın da güzelliği ortaya çıkacak. Proje kısa zamanda tamamlanarak hizmetvermeye başlayacak.

Bakmadan Geçme