Cip ile otomobil çarpıştı: 2'Sİ ÇOCUK 3 YARALI

Taşköprü karayolu üzerinde cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre Taşköprü karayolu Hasköy Köyü mevkisinde Celal Yılmazoğlu (64) idaresindeki 37 BD 376 plakalı otomobil, il merkezinden Hanönü'ne gitmekte olan Uğur Özbek yönetimindeki 06 AGL 137 plakalı ciple çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Celal Yılmazoğlu ile aynı...


Taşköprü karayolu üzerinde cip ile otomobilin çarpışmasısonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Taşköprü karayolu Hasköy Köyümevkisinde Celal Yılmazoğlu (64) idaresindeki 37 BD 376 plakalı otomobil, ilmerkezinden Hanönü'ne gitmekte olan Uğur Özbek yönetimindeki 06 AGL 137 plakalıciple çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Celal Yılmazoğlu ile aynı araçta yolcuolarak bulunan Hilal Yılmazoğlu (11) ve Tevfik Baran Yılmazoğlu (13) yaralandı.Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince Kastamonu DevletHastanesi ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altınaalındı.

KAZANEDENİYLE YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kazada otomobilde bulunan yiyecekler, etrafa savrulurkenemniyet güçleri ve akaryakıt istasyonundan görevli bir personel, yolutemizledi. Yolun temizlenmesinin ardından kaza yapan otomobil, vatandaşların dayardımıyla akaryakıt istasyonuna çekilirken kapalı olan yol, tekrar araçtrafiğine açıldı.

KAZA ANIGÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI Öteyandan, kaza anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasınayansıyan görüntülerde akaryakıt istasyonundan çıkan otomobil, yola çıktığıesnada cip ile çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle otomobil, yaklaşık 40 metresürükleniyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bakmadan Geçme