Cide Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor

Cide Belediye Başkanlığı ilçede çocuk oyun parklarını çoğaltmaya devam ediyor. Ayrıca ilçedeki aydınlatma direklerini yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

TAKİP ET

Cide Belediye Başkanlığı'ndan çocuk oyun parklarına ilişkin yapılan bilgilendirmede; “Belediyemiz çocuk oyun parklarına bir yenisini daha ekledi. Kasım Mahallesi'nde çocuklarımızın keyifli vakit geçirebilmeleri ve fiziksel gelişimlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla hayata geçirdiğimiz çocuk oyun parkı yapımının sonuna geldik. Mahalle sakinlerine ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Birçok mahallemize yerleştirdiğimiz çocuk oyun parklarına bir yenisini daha eklemiş olduk. Önümüzdeki günlerde eksik olan mahallelerimize de yeni oyun alanları yaparak çocuklarımızın kullanımına sunacağız. Bir mahallemizde daha çocuk oyun parkının sonuna geldik. Memiş Mahallesi'nde çocuklarımız için yapımını gerçekleştirdiğimiz çocuk oyun parkı ve alanını bitirmiş bulunmaktayız. Mahalleli komşularımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. ‘Her mahalleye bir çocuk parkı' sözünü unutmuyoruz ve eksik olan mahallelerimizi de tamamlamak için yoğun çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” denildi.

“YENİ AYDINLATMA DİREKLERİ MONTAJ ÇALIŞMASINA DEVAM EDİLİYOR”

Aydınlatma direklerine ilişkin yapılan bilgilendirmede ise; “Belediyemiz ekipleri tarafından yeni aydınlatma direkleri montaj çalışmasına devam ediliyor. Murat Yenigün Caddesi üzerinde bulunan sahil yaya yürüyüş yoluna yapılan; eski aydınlatma direkleri yerine çevreye uyumlu, estetik görünümlü ve Cide Belediyesi yazılı yeni led aydınlatma direklerinin yerlerine takılma işlemleri devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme