Çelebi'den Basketbol Bölgesel Ligi Rakip Değerlendirmesi

Kastamonu'yu bu sezon Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi'nde temsil edecek iki takımdan biri olan Şerife Bacı 37 Spor Kulübü'nde sezon hazırlıkları devam ediyor.

Şerife Bacı 37 Spor Kulübü Antrenörü Binnur Çelebi, çekilen kura sonrasında yer aldıkları C grubunu değerlendirdi.

Çelebi şunları söyledi: “Yeni bir takım ile yeni hayaller peşindeyiz. Çekilen kura ile grubumuz beklediğimiz gibi şekillendi. Grubun ve ligin güçlü ekiplerinden biriyiz. Hedefimiz, grup aşamasını birinci sırada bitirip Play-Off 16 turuna kalmak ve sezon sonunda bir üst lige yükselmek.”

‘Büyük Başarılara İmza Atmayı Hedefliyoruz'

Çelebi: “Takımımızdaki sporcularımızın geçmiş performanslarındaki başarıları ve arzuları ile önemli başarılara imza atabileceğimize inanıyoruz. Takımımızın saha içindeki dayanışması ve yetenekli oyuncularımız sayesinde büyük bir avantajımız olduğunu söyleyebilirim. Taraftarlarımızın desteği ve oyuncularımızın hırsıyla, bu sezon büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz.”

‘Oyuncularımıza Ve Ekibime Başarılar Dilerim'

Çelebi: “Takımımızın yeni sezon öncesi çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Teknik ekip, oyuncuların fiziksel ve mental olarak en iyi seviyeye gelmesi için çalışıyor. Ayrıca hazırlık maçları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Hazırlık maçları takımın eksiklerini görme ve sezon öncesi form tutma açısından büyük önem taşıyor. Sezona fiziksel mental ve taktiksel olarak hazır başlamak istiyor ve güçlü bir takım ruhuyla sahaya çıkmayı hedefliyoruz. Tüm oyuncularımıza ve ekibime başarılar dilerim.”

C Grubu Takımları

Temsilcilerimiz Kastamonu İstiklal Yolu ve Şerife Bacı Spor Kulübü aynı grupta yer alırken diğer ekipler ise şöyle: Hacettepe Akademi, Başkent Atletik, Samsun Zorlu Koleji, Eskişehir Çağdaş Kolejliler.
Sezon 15-18 Kasım tarihlerinde başlayacak. Kastamonu İstiklal, sezonun ilk maçında Başkent Atletik'i konuk edecek. Şerife Bacı 37 ise Samsun Zorlu Koleji'ni ağırlayacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme