Budamış Mahallesi Muhtar Adayı Gürol Demirci 'Budamış'a Kazandırmak İçin Aday Oldum'

Budamış Mahallesi Muhtar Adayı Gürol Demirci, Kastamonu 105 FM Gündem Özel programına konuk olarak, muhtar seçildiği takdirde yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kendisi hakkında bilgi vererek sözlerine başlayan Budamış Mahallesi Muhtar Adayı Gürol Demirci; “Budamış Mahallesi'nin öncelikle sağlık merkezine ihtiyacı var. Bizim mahallemiz Saraçlar Mahallesi'nin Aile Sağlık Merkezi'ne gidiyor ve Saraçlar büyük bir mahallemiz. Oraya giden hastalarımız beklemek zorunda kalıyorlar. Yaşlı nüfusumuzun orada beklemesi uygun olmuyor. Budamış büyük bir mahalle ve büyümeye devam edecek olan bir mahalle. Onun için Budamış'a Aile Sağlık Merkezi yapılması için ne gerekiyorsa yapacağım. Budamış Mahallesi'nin iç kesimdeki yolları çok kötü durumda. Ayrıca Doğa Kent için de tali bir yol yaptırmak istiyorum. Ben Budamış'a kazandırmak için aday oldum” ifadelerini kullandı.

‘Mücadeleci Bir İnsanım'

Mahallede çevre düzenlemesi gerektiğini söyleyen Demirci; “Projelerimi 5 yıl içerisinde tamamlayım. Çocuklar için park alanı yapılabilir. Mahallemizin yaşam standartlarını yükseltmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Mücadeleci bir insanım, görev verilirse bunun üzerinden geleceğime eminim. 7/24 Budamış Mahallesi'nin emrinde olacağım. Mahallemizdeki tüm evleri de doğalgaza kavuşturacağım” diye konuştu.

Bakmadan Geçme