Bu İşlemle Selülitler Tarih Oluyor

Filiz Güzellik Salonu Güzellik Uzmanı Rüveyda Calkazanoğlu G5 işleminin etkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Çağımızın en büyük sorunlarından biri fazla kilolar ve vücuttan atılamayan yağlar. Filiz Güzellik Salonu Güzellik Uzmanı Rüveyda Calkazanoğlu G5 işleminin etkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

G5 işleminin vücut üzerindeki etkileri hakkında bilgi veren Filiz Güzellik Salonu Güzellik Uzmanı Rüveyda Calkazanoğlu; “G5 yağları parçalamaya yarayan bir zayıflama cihazıdır. Medikal estetik alanında yaşanan teknolojik gelişmeler estetik görüntüye önem veren kişiler tarafından büyük öneme sahiptir. Özellikle kilo problemi yaşayan kadınlar uyguladıkları diyet programlarına ve spor faaliyetlerine rağmen bölgesel yağlanma konusunda olumlu bir sonuç elde edemedikleri zaman tercih ettikleri bir işlemdir” dedi.

Çağımızın en büyük sorunlarından biri fazla kilolar ve vücuttan atılamayan yağlar. Filiz Güzellik Salonu Güzellik Uzmanı Rüveyda Calkazanoğlu G5 işleminin etkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

G5 işleminin vücut üzerindeki etkileri hakkında bilgi veren Filiz Güzellik Salonu personeli Rüveyda Calkazanoğlu; “G5 yağları parçalamaya yarayan bir zayıflama cihazıdır. Medikal estetik alanında yaşanan teknolojik gelişmeler estetik görüntüye önem veren kişiler tarafından büyük öneme sahiptir. Özellikle kilo problemi yaşayan kadınlar uyguladıkları diyet programlarına ve spor faaliyetlerine rağmen bölgesel yağlanma konusunda olumlu bir sonuç elde edemedikleri zaman tercih ettikleri bir işlemdir. G5 masajı olarak bilinen alet yardımıyla ritmik hareketler vücudun çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilir. G5 toplamda 8 ya da 10 seans arası uygulanabilir. 6'ıncı seanstan itibaren gözle görülür bir sonuç verir. G5 masajı olarak bilinen selülit giderici, sıkılaşmaya yardımcı masaj aynı zamanda bölgesel yağlanmaları yok etme konusunda da önemli bir role sahiptir İlk seanstan itibaren 3 ile 5 santim incelme görülür. G5 göbek yağlarını kum haline getirerek idrar yoluyla birlikte vücuttan atılıyor. G5 cihazı yağları parçalayarak fazla yağları vücuttan attığı için oldukça işe yaramaktadır. Toplamda 10 seans uygulanır. Vücuttaki değişime göre de süre arttırılabilir. Selülit, çatlak, aşırı kilo, göbek yağları, kalça sıkılaşması ve popo kaldırma gibi alanlarda oldukça etkili bir yöntemdir. Çatlak ve selülitleri olanlar kesinlikle bu işlemi yaptırmalı. Etkisini göreceklerdir. G5 işleminin kalıcılığı danışana bağlıdır. Kendisinin de dikkat etmesi gerekir. G5 işleminden sonra ebetteki vücutta morarma ve kızarma olması normaldir. Ancak vücut hassasiyetine göre en fazla bir gün sürmektedir. İşlem sırasında göbeğe uygulanırken göbek kaburgalarına ve bel kemiklerine dikkat etmesi gerekir. Çünkü oradaki kemiklere ani bir darbe ile incinme oluşabilir. İşlem göbekte 30 dakika, bacaklarda 15' er dakika süre ile kalmaktadır. Zaten cihazın üstünde 30 dakika işlem süresi vardır. İşlem yapılan bölgeye göre kendin yapabilirsin. İşlem için danışanın aç karna gelmesi gerekmektedir. Regl olmaması gereklidir. Faydaları ise selülit ve çatlakları ortadan kaldırır. Vücut sıkılaşmasını yüzde 30 oranında düzenler. Kastamonu kadınlarının genelde en çok zaman harcadıkları yerlerden biride işletmemizdir. Bu işlem sonrası danışanlar işletmemizden memnun bir şekilde ayrılmaktadır. En çok talebi ise yaz aylarında yada bahar aylarında yapmaktayız. Herhangi bir acı olmadığı için bu işlem çok sıkça danışanlar tarafından tercih edilmektedir. Cihazdan vücuda gelen titreşim ve darbeli masaj hücreleri harekete geçirir. Teknik özelliklere sahip bir şekilde üretilen cihaz her cilt tipine uygun bir başlığa sahiptir. Pek çok kişi G5 masajı sayesinde estetik bir görüntüye kavuşmanın yanında vücutta bulunan toksinleri atarak sağlığını yeniden kazanır. Özellikle Kastamonulu danışanlarımız yüzde 90'a kadar işlemimizden memnun kaldı” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme