Bilim Sanat Merkezi'nde Bilim Şenliği Düzenlendi

Bilimi sevdirmek, bilime merak uyandırmak amacıyla Kastamonu Bilim Sanat Merkezi'nde Bilim Şenliği düzenlendi.

Şenliğe İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Şube Müdürü Gülseren Anbarcı, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, şenliğe katılan yönetici ve öğrenciler ile birlikte Bilim Şenliğinin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra İl Müdürü Gümüş stantları gezerek öğretmen ve öğrencilerden yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, "Bilimin gücü, hayatımızın her alanını etkileyen, onu değiştiren ve geliştiren büyük bir güçtür. Bugün burada sergilenen projeler, geleceğin bilim insanlarını, mühendislerini ve araştırmacılarını yetiştirmemiz konusunda bize ışık tutuyor. Bu genç zihinlerin hayal gücünü ve azmini görmek, hepimizi daha aydınlık bir gelecek için umutlandırıyor. Bilimin sadece laboratuvar ortamlarında değil hayatımızın her alanında, her anında var olduğunun farkındalığıyla hazırlanan, öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkaran, bilimi sevmelerini sağlayan, onları bilim alanlarına teşvik eden, öğrencilerimize yaparak yaşayarak öğrenme ve yeteneklerini keşfetme fırsatı sağlayan; yaratıcılıklarını destekleyen bilimle eğlencenin harmanlanmış olduğu bu şenliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme