Beyçelebi'de patlama bir dükkan, bir otomobil yandı

Beyçelebi Mahallesi'nde bir iş yerinde tüp patlaması sonucu meydana gelen yangında iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Patlamanın şiddetiyle iş yeri önünde park halinde olan bir otomobil de büyük zarar gördü. İtfaiye ekipleri bir yandan iş yerini bir yandan da otomobili söndürmek için mücadele etti. Yangın, Beyçelebi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan mobilya tamiri...

Beyçelebi Mahallesi'nde bir iş yerinde tüp patlaması sonucumeydana gelen yangında iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.Patlamanın şiddetiyle iş yeri önünde park halinde olan bir otomobil de büyükzarar gördü. İtfaiye ekipleri bir yandan iş yerini bir yandan da otomobilisöndürmek için mücadele etti.

Yangın, Beyçelebi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindebulunan mobilya tamiri yapan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiyegöre; uzun süredir sahibi tarafından kullanılmayan mobilya tamiri yapan işyerinde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle işyerinde yangın çıktı. İşyeri içerisinde bulunan yanıcı maddelerin de etkisiyleyangın kısa sürede tüm iş yerini sardı. Yangın alevlerin şiddetiyle iş yerindepark halinde bulunan bir otomobile de sıçradı. Yoldan geçen diğer sürücülerinihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

BİR YANDANDA OTOMOBİLİ SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTILAR

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangınamüdahale etti. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken iş yeri veiş yeri içerisinde bulunan eşyalar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Biryandan iş yerindeki yangına müdahale eden ekipler bir yandan da otomobilisöndürmeye çalıştı. Öte yandan polis ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlikönlemleri alındı. Polis ekipleri yanan aracın sahibine ulaşamayınca itfaiyeekipleri patlama riskine karşı otomobilin aküsünü söktü.Ayrıcadoğalgaz ve TEDAŞ ekipleri de olay yerine gelerek cadde üzerindeki akımı kesti.Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında kontrol altına alınırken hem işyeri hem de iş yeri önünde bulunan otomobil kullanılamaz hale geldi. 2019yılının son saatlerinde yangınla mücadele eden Kastamonu Belediyesi İtfaiyeekipleri, 2020 yılının ilk saatlerinde de görevi başında hazır bulundu.

Bakmadan Geçme