Belediyeden Mutlu Eden Karşılama

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda başladı.

Kastamonu Belediyesi açılış günü itibariyle sporcuları, antrenörleri ve seyircileri yalnız bırakmadı. Merkez Spor Salonu'nda çorba ve çekme helva ikramında bulunan Kastamonu Belediyesi ekiplerinin bu uygulaması şampiyona için Kastamonu'ya gelen idareci, sporcu, antrenör ve hakemleri mutlu etti.

76 il 840 kulüpten 2 bin 842 sporcunun katıldığı şampiyonanın ilk günü itibariyle Merkez Spor Salonu'nda misafirleri Kastamonu Belediyesi ekipleri karşıladı. Belediye ekipleri sporculara, antrenörlere ve seyircilere çorba ve çekme helva ikramında bulundu. 16 Ağustos'a kadar devam edecek şampiyonada belediye ekipleri çalışmalarını sürdürecek. Kastamonu'nun misafirperverliğini en iyi şekilde sergilemeye gayret eden Kastamonu Belediyesi ekiplerinin ikramları sporcu ve antrenörleri mutlu etti. Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya teşekkür eder idareci, hakem, sporcu ve antrenörler Kastamonu'da kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını belirttiler.

‘İnşallah Güzel Bir Örnek Olur'

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası için şehrimize gelen idareciler, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya teşekkür ederek, ilk defa böyle bir uygulama gördüklerini belirttiler ve “İnşallah güzel bir örnek olur” dediler. İdareciler ayrıca gittikleri her yerde buradaki uygulamayı anlatacaklarını da ifade ettiler.

‘Belediyemize, Elini Taşın Altına Koyan Herkese Teşekkür Ediyorum'

Kastamonu'ya gelen sporcu, antrenör, hakem ve idarecilerin ikramlardan ve ilgiden ötürü mutlu olduğunu belirten Taekwondo Kastamonu İl Temsilcisi İsmail Arıkan konuşmasında; “İlk kez böyle büyük bir turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. 76 ilden 2842 sporcu 840 kulüp bu organizasyona katıldı. Cuma gününe kadar müsabakalar devam edecektir. Kastamonu Belediyemiz sağ olsun çorba ikramında bulunuyor. Bu güzel bir şey. Bu tür organizasyonlarda ilimizin de tanıtımının reklamının yapılması güzel bir şey… Burada insanlar gayet memnun, mutlu. İlimizin güzel bir tanıtımı oluyor. İnşallah bunun devamı gelir. Çünkü büyük bir aileyiz. Bu organizasyon Kastamonu esnafına da can suyu oluyor. İdareci, antrenör, sporcu ve hakem arkadaşlarla beraber sayımız 4 bin civarında… Ben şahsım adına belediyemize, elini taşın altına koyan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme