Baltacı'dan yoğun İstanbul mesaisi

23 Haziran seçimlerine kadar Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmalarına destek vermek için İstanbul Fatih'in ilçe sorumluluğuna getirilen CHP Milletvekili Hasan Baltacı, çalışmalarına başladı. Fatih ilçe örgütü ile toplantılar düzenleyen Baltacı'ya CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin de destek veriyor. Milletvekili Baltacı, İstanbul'daki Kastamonulu nüfusu göz önüne alındığında çalışmalarını sadece Fatih'le sınırlı tutmayacak, diğer ilçelerin düzenlediği etkinliklere katılım...


23 Haziranseçimlerine kadar Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmalarına destek vermek içinİstanbul Fatih'in ilçe sorumluluğuna getirilen CHP Milletvekili Hasan Baltacı,çalışmalarına başladı. Fatih ilçe örgütü ile toplantılar düzenleyen Baltacı'yaCHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin de destek veriyor.

MilletvekiliBaltacı, İstanbul'daki Kastamonulu nüfusu göz önüne alındığında çalışmalarınısadece Fatih'le sınırlı tutmayacak, diğer ilçelerin düzenlediği etkinliklerekatılım sağlayacak. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 23 Haziran seçimleriöncesinde İstanbul Fatih ilçe sorumlusu olarak görevlendirilen MilletvekiliHasan Baltacı, çalışmalarına başladı. CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in dedestek verdiği çalışmalarda Milletvekili Hasan Baltacı, Millet İttifakıadayları Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul seçimlerini kazanması için yoğun bir mesaiiçerisinde bulunacak.

FATİH'TEKİ MAHALLE SORUMLULARIYLA BİRARAYA GELDİ

Kastamonulularında yoğun olarak yaşadığı bir bölgede seçim çalışmalarını yürütecek olanMilletvekili Baltacı, ilk olarak Fatih İlçe Başkanı Gökhan Gençel ve Fatih BelediyeBaşkan adayları Soner Özimer ile ilçe yöneticilerinin katıldığı bir toplantıdüzenledi. Bu toplantıda Fatih'te seçimin yol haritasını belirleyen HasanBaltacı, ikinci iş olarak da Fatih'teki mahalle sorumlularıyla bir araya geldi.

ÇALIŞMALARINI SADECE FATİH'LE DESINIRLI TUTMUYOR

MilletvekiliHasan Baltacı, çalışmalarını sadece Fatih'le de sınırlı tutmuyor. İstanbul'dakiKastamonulu nüfusu göz önüne alındığında diğer ilçelerin düzenlediğietkinliklere de katılan Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İl Başkanı HikmetErbilgin ile birlikte Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Küçükçekmeceİlçe Başkanı Turgay Özcan'ın da katılımıyla Pınarbaşı Muratbaşı Köyü VallaKanyonu Koruma Kalkındırma ve Turizm Derneği'nin iftarında hemşehrileriyle debuluştu. Milletvekili Baltacı Cuma akşamı da Şişli'de AzdavayÇocukören Köyü Dayanışma Derneği'nin iftar programına katılmıştı.

Bakmadan Geçme