Bakan Kurum'dan Deprem Açıklaması

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sonrası açıklama yaptı.

Bakan Kurum'dan Deprem Açıklaması

Kurum, Elazığ'ın Sivrice ilçesindeki depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklam yaparak, 'Şu ana kadar olumsuz bir durumun bildirilmediğini, ekiplerle birlikte gelişmeleri takip ettiklerini kaydetti.

Bakan Kurum, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremin Malatya başta olmak üzere birçok ilde de hissedildiğini belirten Kurum, şu bilgileri verdi:

'Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu ana kadar bir olumsuzluk bildirilmemekle birlikte ekiplerimizle gelişmeleri takip ediyoruz.'

Özel Haber

Bakmadan Geçme