Azdavay'da Tadilatlar Tamamlandı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, belediyeye ait binanın giriş katında hizmet verecek olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun tadilat ve düzenlemeleri tamamlandı.

Hizmet sunumuna başlamadan önce, personelin etkin ve verimli bir şekilde çalışabilmesi ve vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verebilmesi amacıyla tüm gerekli düzenlemeler yapıldı.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok'un talimatlarıyla, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir'in koordinasyonunda yürütülen çalışmalar, teknik ekip şefi Ramazan Selalmaz ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Ekibe Recep Cavaloğlu, Özcan Bulut, Hüseyin Açıkgöz, Gökhan Şahinoğlu, Emre Can Balcıoğlu, Hüseyin Aydın, Hasan Kayıkçıbaşı, Servet Sekerci, Orhan Türkmen, Murat Şahin ve Metin Kök gibi isimler de katkı sağladı.

Yapılan tadilat çalışmaları kapsamında, bina içindeki koridorlar Ytong tuğla ile bölünerek ısı ve ses izolasyonu sağlandı, koridorlardaki bozuk yüzeyler ise laminat parke ile yenilendi. Ayrıca bina girişine ıslak zemin karo kaplaması, ortak kullanım alanlarında mutfak tezgahı montajı, komple alçı ve boya işleri ile bina girişine Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu tabelası montajı yapıldı.

Gerekli tüm malzemeler İl Sağlık Müdürlüğü'nün imkanlarıyla karşılanarak, tüm işlemler kısa sürede tamamlandı. Tadilatın ardından, sağlık personelinin daha kaliteli bir hizmet sunabilmesi için istasyon hizmete açıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme