AnkaraDevlet Türk Halk Müziği Korosunca unutulmaz konser

Halk Eğitim Merkezi'nde 10 Aralık İlk Türk Kadın Mitinginin 99' uncu yılı etkinlikleri çerçevesinde, Vali Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz'in katılımları ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosunca konser düzenlendi. Konsere ayrıca TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Devrekani...


Halk Eğitim Merkezi'nde 10 Aralık İlk Türk Kadın Mitinginin99' uncu yılı etkinlikleri çerçevesinde, Vali Yaşar Karadeniz ve eşi ZehraKaradeniz'in katılımları ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar GenelMüdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosunca konser düzenlendi.

Konsere ayrıca TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AKMilletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Devrekani KaymakamıSamet Serin, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ile çoksayıda müzik sever katıldı. AnkaraDevlet Türk Halk Müziği saz sanatçıları eşliğinde Koro ses sanatçılarındanSıtkı Akın ve Senem Gül tarafından birbirinden güzel eserler ile müzik ziyafetigerçekleştirildi. Sanatçılara ilimizde sundukları Türk Halk Müziği ziyafetindendolayı teşekkür eden Vali Karadeniz, Kastamonu 10 Aralık Kadın PlatformuDerneği Yönetim Kurulu adına çiçek takdiminde bulundu.

Bakmadan Geçme