Amerika'daki wushu şampiyonasında 3 Kastamonulu isim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas Eyaletinde gerçekleştirilecek 16'ncı Büyükler Dünya Wushu Şampiyonası'nda Kastamonulu antrenör ve sporculara Milli görev verildi.

Dünya Wushu Kung Fu Federasyonu ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan 16'ncı Büyükler Dünya Wushu Şampiyonası Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas Eyaletinde gerçekleştirilecek.

14-20 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan bu önemli şampiyonada Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürlüğü antrenörü Emrah Şahanoğlu, sporcularımız Asuman Çığlıoğlu ve Berkay Ozan Şahin Milli Takımımızla birlikte ülkemizi temsil edecek.

KAMP 28 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Yapılacak şampiyona öncesi Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürlüğü Antrenörü Şahanoğlu ile sporcularımız Asuman Çığlıoğlu ve Berkay Ozan Şahin 28 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Ordu'da düzenlenecek olan Milli Takım Kampı'na katılacak.

ASRAK'IN BAŞARIYA OLAN İNANCI TAM

Sporcuların yıllardır önemli turnuvalara katıldığını ve başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirten Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürü Reşat Asrak, Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nın sporcular için en üst düzey olduğunu ve buradan gelecek başarının sporculara büyük prestij katacağını dile getirdi.

Asrak, antrenöre ve sporculara hem Milli Takım kampında hem de Dünya Şampiyonasında başarılar diledi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme