Alper Güner Görevinden Ayrıldı

Kastamonu İl Hakem Kurulu Başkanı Alper Güner görevinden ayrıldı.

Kastamonu İl Hakem Kurulu Başkanı Alper Güner görevinden ayrıldı.

Alper Güner'in açıklamaları şu şekilde: "2019 Yılından bu tarafa yürütmüş olduğum İl Hakem Kurulu başkanlığı görevinden MHK 3. Bölge Sorumlusu Sn. İbrahim Çınar, bölgemizin bağlı 15 ilden 7 ilin (Ankara, Kayseri, Sivas, Yozgat, Zonguldak) İl Hakem kurul başkanlıklarında talimat gereği değişikliğe gidilmesi nedeniyle görevimden ayrılmış bulunuyorum."

'Kukla Olmadan Görevimizi İfa Ettik'

Güner: "Kastamonu hakemliğinin temelinin geçmişten bu güne sağlam ve kaliteli olmasının yanı sıra 4 yıllık süre zarfında pandemi, deprem ve üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu süreçte kısıtlı imkanlarla bir çok şeyin üstesinden geldiğimizin farkındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde dik durarak, boyun eğmeyerek, başkalarının kuklası olmadan görevimizi ifa ettik. Bütün hakem ve gözlemcilere bu başarılarından dolayı teşekkür ederim."

Alper Güner'den Teşekkür

Güner: "Kastamonu futbolu için bir şans olan ve fedakârca ve herkes için yorulmadan, Kastamonu sporuna değer katarak çalışan ve emek eden başta ASKF Başkanı Sn. Adem Keloğlu'na, Kastamonu futbolu için birçok emeği olan anlayışı, hoşgörüsü, nezaketi, görünmeyen destekçiliği ile herkese örnek olan Futbol İl Temsilcisi Sn. Serdar Badioğlu'na, TFFHGD Kastamonu Şube Başkanı Sn. Fatih Uysal' a, görev süremiz boyunca antrenörler ile hakemler arasında bağ kuran TÜFAD Başkanı Sn. Selim Aydın' a, saha içerisinde hakemlere sürekli destek sunan ve hep olumlu ilişkiler geliştiren Saha Komiserleri Derneği Başkanı Sn. Hakkı Tanç'a ve bütün saha komiserlerine, hakem ve gözlemcilere tesis imkanı sağlayan Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Reşat Asrak ve birbirinden değerli Hasan Doğan Spor tesisi çalışanlarına, kıymetli zamanlarını ayıran İHK üyelerine ve bütün kulüp başkanı, yönetici, antrenör ve futbolculara teşekkür ediyorum."

'Hizmet Etmekten Mutluluk ve Onur Duydum'

Alper Güner: "Bu zaman zarfında bize tanınan imkanlar doğrultusunda karşılık beklemeden özveri ile çalışırken ve çoğu zaman da cebimizden harcayarak emek ettiğimiz camia için Türk futboluna, hakemliğine, amatör ve profesyonel sporuna hizmet etmekten mutluluk ve onur duydum. Her şeyden öte Kastamonu ili ve sporu için çalışan vefakar basın mensuplarına, görevi devraldığım döneme ait hakem ve gözlemciler için emek etmiş geçmiş dönem İl Hakem Kurulu Başkanlarına ve yönetimine, camia ile her zaman uyumlu ve vefakar çalışmaları olan TFFHGD Başkan ve yönetimine, Kastamonulu genç hakemleri bulup Kastamonu hakem camiasına katarak hakemlik camiasına yönlendirip olumlu katkı sunan antrenör ve yöneticilere, sporun en önemli paydaşları olan güzel yürekli Kastamonu halkına basit bir teşekkürün çok hafif kalacağı düşüncesiyle sonsuz teşekkür eder. Saygılarımı sunarım."

Bakmadan Geçme