Akıllı Şehir Kastamonu toplantısı gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ulaşım Mastır ve Eylem Planı, Akıllı Şehir Kastamonu' projesini hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız verdi ve İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. (İSBAK) yetkilileri ile bir ön görüşme gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu'nu için nasıl bir ulaşım mastır ve eylem planı oluşturulacağı ve...

Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'UlaşımMastır ve Eylem Planı, Akıllı Şehir Kastamonu' projesini hayata geçirmek üzereçalışmalarına hız verdi ve İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.(İSBAK) yetkilileri ile bir ön görüşme gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu,Kastamonu'nu için nasıl bir ulaşım mastır ve eylem planı oluşturulacağı veAkıllı Şehir Kastamonu projeleri noktasında İSBAK Yetkilileri Tarık Akcan,Mehmet Yazıcı ve Rukiye Demirtaş ile bir ön görüşme gerçekleştirdi. İSBAKYetkililerinin daha önceki çalışmalarından örneklerle detaylı bir sunumgerçekleştirdiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yurt, NurayÇolak, İsmail Hakkı Özcebeci ve Serkan Bahçacıoğlu ile Belediye Meclis ÜyesiRecep Mor, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Adem Ünal ve Fen İşleri Müdürü Bilal Kavalda katıldılar.

'YAPACAĞIMIZÇALIŞMALAR İLE SONUCA ULAŞACAĞIZ'

Yaşanabilir şehirler için çevreye ve etik değerlere saygılıbir anlayış ile özgün, yenilikçi, sürdürülebilir teknoloji ve sistemleriplanlamak, geliştirmek ve uygulamak üzere çalışmalarını yürüten İSBAK bukapsamda Kastamonu için neler yapılacağına, akıllı şehirler uygulamasıkapsamında hayata geçirilebilecek projelere ve şehir içi ulaşım sorununuçözecek uygulamalar üzerine gerçekleştireceği çalışmaların ardından detaylı birraporun daha sunumunu gerçekleştirecek. BelediyeBaşkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu da konuyla ilgili olarak; 'Şehrimizinen önemli problemlerinden bir tanesi ulaşım konusu. Bunun üzerindeçalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Akıllı şehir uygulamaları da bukapsamda bütüncül bir çözüm yolu. İnşallah hem ulaşım konusunda hem de şehrinihtiyacı olan diğer konularda yapacağımız çalışmalar ile sonuca ulaşacağız'dedi.

Bakmadan Geçme