AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Umur: 'Yeni bir tarih yazacağımıza inanıyorum'

AK Parti Kastamonu 3'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Umur, AK Parti il başkanlığında açıklamalarda bulundu.

AK Parti, seçim başlangıcını Hz. Pir Camii'nde verdi. Hz. Pir'deki programın ardından, parti binasında basın açıklaması yapıldı.

AK Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Mehmet Umur, AK Parti İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, 'yeni bir tarih yazma' mesajı verdi.

Umur'un konuşmaları şu şekilde: “Türkiye yüzyılı vizyonuyla yeni bir iddiayı ortaya koyarak 14 Mayıs seçimlerine gidiyoruz. 21 yıldır partimizin, milletimizin hizmetkarı olduk. Bu toprakların evladı olarak kardeşinizi şimdi de yeni bir görev için Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla karşınızdayız. Buradan hem kıymetli geçmiş dönemde görev alan İl Başkanımız Halil Uluay'a, mevcut Kadın Kolları Başkanımız kıymetli Serap Ekmekci ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin talimatıyla bugün itibarıyla Şeyh Şaban-ı Veli Hazretleri'nin mekanından yola çıktık."

"TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ DÜNYAYA GÖSTERDİK"

Umur: "Ülkemiz üzerinde prangalara takıldık, hesapları bozduk. Türkiye'nin gücünü dünyaya bugüne kadar gösterdik. İnşallah 14 Mayıs günü o güne kadar canla başla çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Cumhuriyet tarihinde işgal görmediği halde en çok şehit veren memleketimiz Kastamonu'da olmak ayrıcalık. Samimiyeti ile dürüstlüğü ile çalışkanlığıyla toplumda her zaman karşılığı olan Şeyh Şaban-ı Veli hazretlerinin ve Şerife Bacı'nın torunları olmaktan gurur duyuyorum."

"YENİ BİR TARİH YAZACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Umur: "Cumhurbaşkanımızın özellikle Kastamonu'daki tüm teşkilatlardaki arkadaşlarımıza bir Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi olarak selamlarını iletiyorum. Sayın İl Başkanımız ve milletvekili adaylarımızla Genel Başkanlıktan, Genel Merkezinden ayrıldıktan sonra hem teşkilat başkanımıza hem de seçim işleri başkanımıza uğradık. Hem Erkan başkanımızın, hem de Yavuz Selim başkanımızın bu vesile ile selamlarını iletmek istiyorum. Şunu ifade etmeden geçmememiz lazım: Zor bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz de zor dönemden geçiyor ama kaderin gayrete aşık olduğunu ifade ediyoruz. Bu cümleyi Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade etti. İnşallah 14 Mayıs'ta teşkilatımızdaki her bir kardeşimizle ‘Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız' sloganıyla kapı kapı dolaşarak canla başla çalışarak yeni bir tarih yazacağımıza inanıyorum. Kastamonu'daki tüm hemşehrilerimizin bu konuda sonuna kadar mücadele yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme