AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü: 'Kastamonu 3-0'a hazır'

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, parti binasında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Kastamonu'da 3-0'a hazır olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti İl Başkanlığı'nda konuşma yaptı. Milletvekili adaylarının konuşmasının ardından sözü alan Ünlü, AK Parti'nin Kastamonu'da 3-0'a hazır olduğunu söyledi.

Doğan Ünlü'nün açıklamaları şu şekilde: "Bugünleri bize nasip eden Cenabı Hakk'a sonsuz hamdüsenalar ediyorum. Bu bizim birlik beraberliğimizin de nişanesi. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlattığımız mücadelemizde AK Parti'ye, AK davamıza gönül vermiş ömür vermiş, emek vermiş insanlar olarak annelerimizin ak sütü gibi tertemiz prensipleri ve çelikten daha sağlam olan inançları olan insanlarız. Yarın soru, sual günü geldiğinde son nefese kadar hakkın tarafında mücadele verilmesi gerektiğini inanan insanlarız. Bizler imtihanda olduğumuzu biliyoruz. Nefes alıp verdiğimiz bu zamanın çalışma günü, amel günü de olduğunu biliyoruz. Bütün insanlığın huzuru, mutluluğu, ıslahı, mecburiyetini olduğunu da biliyoruz. Mücadelemizde varlık gayemiz, prensiplerimiz ve inançlarımızın toplam iyi günüdür. Dolayısıyla bu amel dünyasının bir de hesabının verileceği büyük bir güne inanıyoruz. Bu sebeple her birimizin her saatinin her dakikasının her saniyesinin de bu imtihanı başarıyla sonuçlandırmak için ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz."

"GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE MÜCADELESİNİN ONURLU NEFERLERİ OLARAK..."

Ünlü şöyle sürdürdü: "Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partimizde hayalleri olan ve hayallerini gerçekleştiren insanlarız. Türkiye yüzyılında daha nice hayallerimizi, AK Parti'mizin içerisinde gerçekleştirmenin arzusunu, heyecanı ve özlemini taşıyoruz. Bu uğurda, Cenabı Hakk'ın bizlere bu çatı altında nasip ettiği, mağdur ve mazlumların korunması, iyiliğin hakim olması, her türlü kötülüğün ortadan kaldırılması dünyada söz sahibi olan ülkemizin yerinin daha da perçinlenmesi, güçlü ve büyük Türkiye mücadelesinin onurlu neferleri olarak kendimiz için, milletimiz için, tüm insanlık için vazifemiz olduğuna ve sorumluluk sahibi olduğumuza inanıyoruz. Bu inancı taşıdığınız için dün buradaydık, bugün yine bu inançla buradayız."

"MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İSTEĞİM OLMADI"

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü: "Tabii bizler şartlar ne olursa olsun her zaman büyüklerimize tabi olduk. Bundan sonra da büyüklerimize tabi olmaya devam edeceğiz. Geçirmiş olduğumuz adaylık süresi içerisinde şahsımla ilgili zaman zaman kamuoyunda, basında ve diğer teşkilat mensuplarımız nezdinde de söylemler oldu. Değişik ifadeler kamuoyunda çıktı. Ben buna da açıklık getirmek istiyorum. Bu konuyla ilgili de bizim herhangi bir genel merkezden bir talebimiz, bir isteğimiz bu anlamda olmadı. Biz bugün burada bizim nerede olduğumuzun, hangi görevi yaptığımızın önemi yok bugün tek önemli olan şey Türkiye'mizin geleceği, Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ve Kastamonu'nun güçlü temsiliyeti."

"ÜÇ MİLLEVEKİLİ ADAYIMIZI ANKARA'YA GÖNDERECEĞİZ"

Ünlü: "Bu noktada da birbirinden değerli üç milletvekili adayımızı genel merkezimiz belirledi ve bize emanet etti. Bundan sonra üç milletvekili adayımız teşkilatlarımıza bize Kastamonu'muza emanet ve biz bu emanetleri hep beraber en yüksek seviyeye çıkararak Ankara'ya üç milletvekili adayımızla göndereceğiz Allah'ın izniyle. Bilmeniz gereken diğer bir husus da bizler dava adamıyız, AK Parti'mizin şahsında ülkemizin ve tüm insanlığın hakim olduğu müreffeh bir seviyeye ulaşmak tek arzumuzdur. Bu arzu içinde önemli olan her şeyin niyetini düşünmekten kayıtsız ve şartsız mücadele edebilmektir. Zaten olayın sırrı da budur. Yani hepimizin amacı niyetini düşünmeden herhangi bir hesap yapmadan hasbi olabilmek ve bu davada buna inanarak hizmet edebilmelidir. Zaten olayın sırrı da bizim davamız da burada gizli. Onun için biz tüm teşkilat mensuplarımız ben bu duyguları taşıdığına inanıyorum."

"MAKAM MEVKİ PEŞİNDE OLMADIK"

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü: "Tüm teşkilat mensuplarımız gibi biz de hiçbir zaman makam, mevki, para, pul hesapların içinde olmadık. Böyle hesaplar arasında kaybolmadık. Buna da hiçbir zaman ihtiyaç duymadık. Her zaman hasbi olduk, samimi olduk vekil adaylarımız gibi hak mücadelemizin sadece evi oldu. Bu mücadelede hepimize farklı zamanda farklı kademelerde görev verirken il başkanlığı tarafımıza tebliğ edildiğinde de ‘Niçin ben oldum?' sorusunu hiçbir kendime sormadım. Başka noktalarda olduğumuzda da hiçbir zaman bu soruyu sormadım. Bulunduğumuz mücadele içinde tek düşüncemiz var. Tarafımıza takdir edilen her görev en güzel şekilde yerine getirilmesi gereken en mühim görevdir. Bunun dışındaki her şey lafügüzaf olur. Dolayısıyla verdiğimiz mücadelemiz bizim için, ülkemiz için, dünya için, gelecek nesillerimiz için çok önemlidir. Çünkü dostlarımızın dostluğumuza hasret olduğunu biliyoruz. Düşmanlarımızın öfkemizden korktuğunu da biliyoruz. Bütün insanlığın bir Türkiye yüz yılı kıyamında beklediğini de biliyoruz."

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Ünlü: "Bu manada hangi arkadaşımızın nerede de sıfatlı görev aldığı önemli değildir. Bizim için sadece kilitlendiğimiz hedefe ulaşmak, vuslata ermek, yüklendiğimiz sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirmek olacaktır. Bu da bizim beklediğimiz bir sonuç değil, görülmesini istediğimiz karakterimizdir. Onun için daha çok çalışmamız gereken özellikle önceki seçimlerden daha fazla çalışmamız gerekiyor. Hepimiz için söylüyorum, tüm kademeler için söylüyorum, daha fazla çalışacağız. Çok kısa bir dönem kaldı. Bu kısa dönemi az önce söylediğimiz gibi her saniyesi, her dakikası değerli olan bu dönemi boşa geçirmeden tüm kapıları çalacağız. Tüm gönüllere gireceğiz. Çalışmamız gereken böyle bir zamanda öyle bir heyecanla çalışma gayretinden başka isteğimizin de olmaması lazım. Bütün kardeşlerimizden istirham ediyorum. 14 Mayıs akşamında sandıkları, sandıklardan büyük zafer elde edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Cumhur İttifakı'mızla beraber yüzde seksen oy hedefimizdir. İnşallah buna ulaşacağız. Biz bunu daha önce yaptık bundan sonra yine yapacağız. Bakın üç tane pırıl pırıl milletvekili adayımız var. Hepsi birbirinden değerli. Biz üç milletvekili adayımızı Kastamonu'muz için, davamız için, milletimiz için Kastamonu'nun güçlü temsiliyeti için, ‘Üç vekil ile güçlü temsiliyet' diyoruz. Kastamonu üç sıfıra yürümeye hazır” dedi.

“DAHA BERABERİZ, DAHA BİRLİKTEYİZ”

Ünlü: “Kastamonu'da geçen bir basın yayın kuruluşu AK Parti'yi bilip bilmeden farklı kelimeler kullanıyor. Onlara da buradan şunu söylüyorum. Aklınızı başınıza alın. Bizimle ilgili konuştuğunuz cümlelere dikkat edin yalan yanlış iftira anlamında ifadeler kullanmayın. Soracağınız soru varsa gelin bizden öğrenin. Yok AK Parti'de birileri bir tarafa gidiyormuş, birileri başka bir tarafa gidiyormuş, çatlak varmış, o varmış, bu varmış, hiçbir şey yok kardeşim. Eskisinden daha farklı güçlüyüz, daha beraberiz, daha birlikteyiz. Yayın organlarının bizden duymak istedikleri bir şeyler varsa gelsinler bize sorsunlar. Bu dönem önemli bir dönem."

"TEŞKİLATLARIMIZ GEREKEN CEVABI VERECEKTİR"

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü: "Biz bu dönemde Türkiye düşmanlarına terör örgütüyle kol kola gezenlere fırsat vermeyeceğiz. Kastamonu halkı da vermeyecek. Onun için en büyük tokadı, en büyük cevabı 14 Mayıs'ta teşkilatlarımız gereken cevabı verecektir. Kastamonu için hemen şimdi, üç sıfır için hemen şimdi diyoruz. Allah hayırlı mübarek etsin diyoruz. Ben inanıyorum ki 14 Mayıs akşamında üç milletvekilimizi Kastamonu'ya göndereceğiz ve Cumhurbaşkanımıza Cumhurbaşkanı olarak Cumhur İttifakı olarak çok büyük destek vereceğiz. İnşallah yüzde 80 oyu da Kastamonu'muzda Cumhur İttifakı'mıza vermiş olacağız, buna yürekten inanıyorum. Halen davamızın bir neferi olarak devam eden tüm kardeşlerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyoruz."

"3 ADAYI ZOR BULDULAR"

Ünlü: "Bu dönemde en çok aday adayı olan parti olarak bazı partilere baktık, üç adayı zor buldular. Oradan buradan tamamladılar. Yani siz biliyorsunuz bu partileri. Aslında üç aday adayı da zaten onların adayı olmuş durumda. Biz parti içi demokrasiyle en iyi şekilde işleterek bu üç tane değerli vekilimizi belirlemiş olduk. Genel merkezimizin, Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle beraber bu süreçte de aday adaylığı müracaatında bulunan değerli aday adaylarımıza da teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah Onları da sahada olmaya, bizimle birlikte çalışmaya davet ediyorum.”

Bakmadan Geçme