AK Parti'den Karayolları'na Ziyaret

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şenol Kızılabdullah Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şenol Kızılabdullah; Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu; 'Ulaşımı daha güvenli, konforlu ve kesintisiz hale getirmek için özveriyle çalışan Karayolları teşkilatımızı ziyaret ettik. Yalnızca yollar inşa etmekle kalmayıp, medeniyetin ve kalkınmanın da öncüsü olan teşkilatımızın Bölge Müdürü Sayın Alparslan Eşlik ve kıymetli personeliyle bir araya geldik. Kadim topraklarımıza 2002-2024 yılları arasında yapılan toplam 56 milyon 650 bin 878 TL yatırımlarımızla memlekete hizmet yolunda devam ettiğimiz il ve ilçelerimizde gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalarımız üzerine verimli bir istişare gerçekleştirdik. Kış şartlarında ve zorlu hava koşullarında büyük bir fedakrlıkla görev yapan, ülkemizin dört bir yanına ulaşımı sağlayan tüm Karayolları çalışanlarımıza teşekkür ediyor, üstün gayretleri için kolaylıklar diliyorum' dedi.


Bakmadan Geçme