Ahşap Fuarı, 2 Ekim'de kapılarını açmaya hazırlanıyor

Bu yıl ilimizde 2-6 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan 9'uncu Kastamonu Ahşap Fuarı'nın Koordinasyon Toplantısı Vali Yaşar Karadeniz'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya aynı zamanda Belediye Başkanı Vekili Mehmet Yurt, Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (KESOB)  Başkan Vekili...


Bu yıl ilimizde 2-6 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecekolan 9'uncu Kastamonu Ahşap Fuarı'nın Koordinasyon Toplantısı Vali YaşarKaradeniz'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya aynı zamanda Belediye Başkanı Vekili Mehmet Yurt,Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu TicaretBorsası Başkanı Sedat İşeri, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği(KESOB) Başkan Vekili Ali Ufuk Dravor,esnaf ve sanatkarlar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

'STANTLARAHER ZAMAN Kİ GİBİ İLGİ YÜKSEK'

Kastamonu Ahşap Fuarı hazırlık toplantısında konuşan ValiKaradeniz, '8 yıldır bu fuarımızı yapıyoruz ve belli bir aşamaya gelmiştir. Bunahiçbir şekilde ara vermek istemedik, eğer ara verseydik tekrar yapmakistediğimizde sıfırdan başlamak olacaktır. Onun için ne pahasına olursa olsunbu organizasyonun güzel bir şekilde yapılacak. Stantlara her zaman ki gibi ilgiyüksek. Bu hafta içinde ilgili başvuruları alıp bir an önce yerleştirmeişlemlerini yapmamız lazım. Kurumlarımızla ayrı ayrı görüşmelerimiz devamediyor. Duyuru konusunda da çok hassas ve önemli ve çalışma sürecimiz hızlı birşekilde başladı. Dışarıya yapmış olduğumuz tanıtım ne kadar önemliyse Kastamonu'dangelen misafirlerimizde çok önemli ve gerekli tanıtımı yapmalıyız' ifadelerinikullandı.Bu yıl9'uncu gerçekleştirilecek olan Kastamonu Ahşap Fuarı ülkemizde il olarakdüzenlenen tek ahşap fuarı olup, amacı ilimizin orman varlığının usta ellerlesanata dönüştürülerek il ekonomisine katma değer yaratmak ve istihdamıartırmaktır. Fuar öncesi talep ve önerilerinin alındığı toplantıda fuar alanıhazırlıkları, fuar bütçesinin belirlenmesi, tanıtım faaliyetleri, kültüreletkinlikler konuları görüşüldü.

Bakmadan Geçme