Ahmet Keskin, Erdoğan ile Bir Araya Geldi

AK Parti eski Kastamonu İl Başkanı Ahmet Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Ahmet Keskin gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin değerlendirmede bulundu.

AK Parti eski Kastamonu İl Başkanı Ahmet Keskin açıklamasında; “Ahmet Sevgilioğlu Başkanımız Başkanlığında yeni AK Parti İl Yönetimi oluştu. Oradaki bütün arkadaşlarımız gıcır gıcır, tertemiz, hep söylediğimiz gibi sıfır kilometre arkadaşlarımız. Hepsine başarılar diliyorum. İnşallah bir bayrak yarışıdır. Hep üstüne koyarak gidecektir” dedi.

‘25 Yıl Önceden Bu Adamcağız Bugünleri Görmüş'

Gerçekleştirdiği ziyarete değinen Keskin; “Şu anda Türkiye'de hiç kimsede olmayan bir kaset var bende. Bu kaset Tayyip Erdoğan hapse girmeden bir gün önce, 24 Mart 1999 günü, Kastamonu'da Site Düğün Salonu'nda, o zamanın Fazilet Partisi Milletvekili Fethi Hacer'in davetiyle Kastamonu'ya gelen, belediye reisliği haksızca elden alınan Tayyip Erdoğan'ın yaptığı bir konuşmanın kasetidir. Bu kaseti ben Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim ettim. Ki kendinde de yokmuş o konuşma. Burada o konuşmayı yapıyor. Helikopterle geliyor. Helikopterle İstanbul'a gidiyor. Ertesi gün Taksim metrosunun deneme sürüşünü yaptırıyor, perşembe günü. Cuma günü de hapishaneye giriyor. Yani Anadolu'da yaptığı, hapisten önce yaptığı son konuşma. Bu konuşmayı ben partimizin 23'üncü kuruluş yıl dönümünde orada kısmen biraz paylaşacağım. Bu konuşmayı baştan sona hepinizin dinlemesini tavsiye ederim. AK Partili olun, gönül verin, vermeyin. Orada bir şey göreceksiniz ki 25 yıl önceden bu adamcağız bugünleri görmüş. Hedefini koymuş. Nasıl bir Türkiye olması gerektiğini kafasında çizmiş. Ve burada anlatmış. Bu arada şunu da söyleyeyim o zamanın şartları 28 Şubat'a denk geliyor. Bu konuşmadan önce Cahit Acar babama diyor ki Mehdi Abi siz çok iyi bir hatipsiniz Tayyip Bey'i getirdik biz, lütfen gelip orada bir konuşma yapalım diyor. Babam konuşmayı yapıyor. Tayyip Bey'in Kastamonu'yla ilgili Kastamonu'ya nasıl yakınlık duyduğuyla ilgili bilgiler var. Türkiye ile ilgili duyduğu hasretler var. Başörtüsünden tutun da askeriyesine kadar hedeflerini koymuş. Bunların hepsi gerçekleşmiş o konuşma. Kim davet etmiş? Fethi Acar Bey, o zamanki Fazilet Partisi milletvekili, Kastamonu milletvekili. Ve dediğim gibi Çarşamba günü burada 24 Mart 99 kasette zaten göreceksiniz tarih var. 24 Mart 99'da Kastamonu'da bu konuşmayı yapıyor. Ertesi gün İstanbul, gece İstanbul'a gidiyor İstanbul'da Taksim, kendi yaptığı Taksim metro haddinin deneme sürüşünü yapıyor. Buradan uğurlanırken de havaalanında helikoptere binerken de hepinizin tanıdığı iki kişi Tayyip Bey'in kulağına diyor ki hapisten çıkıp tekrar Kastamonu'ya geldiğinde seni bir parti başkanı olarak görmek istiyoruz diyor. Tayyip Bey hapisten çıktıktan sonra ilk gelişinde parti başkanı değildi ama ikinci gelişinde AK Parti genel başkanı olarak geldi. AK Parti'ye muhalif olanlar için bu kaset son derece rahatsız edici olabilir. Ben AK Parti'ye muhalif olsam beni rahatsız eder. Çok net söylüyorum” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme