Ağaç ve Orman Ürünleri Üretimine Teknik Destek

KUZKA tarafından '2024 Yılı Ağaç ve Orman Ürünleri Üretiminde Nitelik ve Niceliğin Arttırılması Teknik Destek Programı' ilan edildi.

Program kapsamında belirlenmiş olan “Ağaç ve orman ürünleri sektörü özelinde bölgesel kalkınma odaklı araştırma faaliyetleri” önceliği ile potansiyel başvuru sahiplerini proje hazırlamaya çağıran KUZKA, 2024 Yılı Ağaç ve Orman Ürünleri Üretiminde Nitelik ve Niceliğin Arttırılması Teknik Destek Programı (TSR-A_TD) kapsamında faaliyet bölgesi illeri Kastamonu, Çankırı ve Sinop'ta uygulanacak projelere toplam 2 milyon TL büyüklüğünde destek sağlayacak.

2 milyon TL bütçeli Ağaç ve Orman Ürünleri Üretiminde Nitelik ve Niceliğin Arttırılması Teknik Destek Programı (TSR-A_TD) kapsamında Kastamonu'da faaliyet gösteren Kamu Kurum ve Kuruluşları, Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Kuruluşları, Kooperatif ve Birlikler, Kar Amacı Güden Gerçek ve Tüzel Kişiler; ağaç ve orman ürünleri sektörü özelinde bölgesel kalkınma için önem arz eden çalışmalarında eksikliğini duydukları teknik alanlarda danışmanlık almaya yönelik kurumsal nitelikli ve kapasite geliştirici faaliyetler için teknik destek başvurusunda bulunabilecekler. Ekim ayı sonuna kadar açık olacak teknik destek programına aşağıda belirtilen dönemlerde proje başvuruları kabul edilecek.

Temmuz-Ağustos başvuru dönemi için son gün 31 Ağustos saat 23.59, Eylül-Ekim dönemi için son gün 31 Ekim 2024 saat 23.59 olarak duyuruldu. Programa ilişkin program rehberine KUZKA'nın resmi internet sitesinde yer alan duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme