ADD'de Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Atatürkçü Düşünce Derneği Kastamonu Şubesi 15'inci Genel Kurulu'nda seçimi kazanan Serkan Karayılan görevi devraldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Kastamonu Şubesi 15'inci Genel Kurulu'nda seçimi kazanan Serkan Karayılan görevi devraldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Kastamonu Şubesi 15'inci Genel Kurulu'nu hafta sonu gerçekleştirdi. 75 oya karşılık 115 oy alan Serkan Karayılan ve ekibi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kastamonu Şubesi'nin yönetimine seçildi.

ADD'de devir teslim töreni gerçekleştirildi. Görevi devreden Ülker Yavuzoğlu ve yönetimi ile görevi devralan Serkan Karayılan ve yönetiminin hazır bulunduğu devir teslim töreni, Kastamonu ADD dernek binasında yapıldı.

'Derneğimizi Emin Ellere Teslim Etmenin Mutluluğunu Yaşıyorum'

Burada konuşma yapan önceki dönem Kastamonu ADD Başkanı Ülker Yavuzoğlu; 'İki dönem yaptığım Kastamonu ADD Başkanlığını Serkan Karayılan ve ekibine devrediyoruz. Gönlüm çok rahat. Kendisinin ve yönetiminin başarılı olacağına, derneğimizi geliştireceğine, Atatürkçü düşüncenin en iyi temsiline ve aktarımına katkı sağlayacağına inancım tam. Derneğimizi emin ellere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum' dedi.

'Yeni Bir Dönemin Başlangıcını Bugün Yapıyoruz'

Kastamonu ADD Şube Başkanı Serkan Karayılan ise; 'Derneğimize, kuruluşundan bugüne emek veren, katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. 2 dönemdir bu görevi üstlenen Ülker Yavuzoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Akillerimizin tecrübelerinden istifade edeceğimiz, gençliğin enerjisini aktaracağımız, kurumsal yapımızı güçlendireceğimiz, Atamızın mavisinden aldığımız güç, ilham ve kararlılıkla büyüyeceğimiz yeni bir dönemin başlangıcını bugün yapıyoruz' ifadelerini kullandı.

Karayılan; 'Dernek tarihimizde görülmemiş yüksek katılımla, son derece demokratik bir seçimi geride bıraktık. Ekibimizle birlikte çok çalıştık ve karşılığını aldık. Seçim geride kaldı. Artık derneğimizin büyümesi için hep birlikte çalışma ve üretme zamanı. Bu vesileyle seçim sürecinde beraber çalıştığımız yoldaşlarıma, oylarıyla bizi göreve layık gören delegelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Seçim sonucunu aldıktan sonra yüreği coşkunlukla atan, gözleri parlayan akillerimize buradan selamlarımı gönderiyorum. Seçim sonrası telefonla arayarak, mesaj atarak, ziyaret ederek tebriklerini ileten sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcilerimize, siyasi partilerin başkan ve temsilcilerine, dostlarıma, arkadaşlarıma, aileme teşekkür ediyorum' dedi.

Karayılan'dan Üyelik Çağrısı

Karayılan son olarak; 'Kastamonu ve Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seçimimiz oldukça yoğun ilgi gördü. Orada hazır bulunan Kastamonu Belediyesi başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine, fiziken bulunmasa da ruhen aramızda olan partili büyüklerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bu seçimi değerli kıldılar, derneğimizin bilinirliğine katkı sundular, sağ olsunlar. Hiçbir partinin arka bahçesi olmayacağımız gibi istikametimizi ve yönümüzü de bir an olsun unutmayacağız. Yönetimimizin öncelikli çalışma alanı, dernek üye sayısını arttırmak ve organizasyon şemasını kurumsal hale getirmek olacak. Bu doğrultuda seçime ilgilerini esirgemeyen değerli bürokratlarımızın üye olarak da katkı sunmasını diliyorum' ifadelerine yer verdi.
Karayılan'ın Yönetim Listesi

Kastamonu ADD Başkanı Serkan Karayılan'ın listesinde yer alan isimler şöyle: Yılmaz Turhal, Güler Çarıkçıoğlu, Ümit Kula, Selma Ataşçı, Fatih Yılık, Asuman Çerkezoğlu.

Bakmadan Geçme