7 araç birbirine girdi 9 YARALI

İlimizde yoğun sis ve buzlanma nedeniyle iki ayrı kavşakta 7 araç birbirine girdi. Yaşanan kazalarda 9 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, yoğun sis ve soğuk havaya bağlı olarak yollarda oluşan buzlanma nedeniyle iki ayrı kavşakta zincirleme kazalar meydana geldi. Hacıbey Kavşağı'nda yaşanan ilk kazada yoğun sis ve gizli buzlanma nedeniyle 5 araç birbirine girdi. Meydana...


İlimizdeyoğun sis ve buzlanma nedeniyle iki ayrı kavşakta 7 araç birbirine girdi.Yaşanan kazalarda 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, yoğun sis ve soğuk havaya bağlı olarakyollarda oluşan buzlanma nedeniyle iki ayrı kavşakta zincirleme kazalar meydanageldi. Hacıbey Kavşağı'nda yaşanan ilk kazada yoğun sis ve gizli buzlanmanedeniyle 5 araç birbirine girdi. Meydana gelen kazada Süleyman Öncü (81),Fahrunisa Öncü (49) ve Eslem Betül Öncü (20) yaralandı. Yaralılar olay yerineçağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aynı saatlerde yaşanan diğer kaza ise Öz Bereket Kavşağı'nda meydanageldi. Minibüs ile kamyonetinde karıştığı kazada Kezban Sözen (82), FarukDemiroğlu (33), Sefa Sağır (32), İbrahim Gelinoğlu (25), Önder Ömeroğlu (28) veNecdet Mısıroğlu (38) yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulanssevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesi'nekaldırılarak tedavi altına alındı.

'SİSTENDOLAYI DA ÖNÜMÜ GÖREMEDİM'Kazasonrası emniyet güçleri, her iki kavşakta da geniş güvenlik önlemleri aldı.Kazayla ilgili incelemede bulunan polis ekipleri, ardından ifadeleri alınmak üzeresürücüleri karakola götürdü. Kaza yapan araçlar ise çekici marifetiyle yedieminotoparkına çekildi. Kazaya karışan kamyon sürücüsü, yerlerin buzlu olduğunubelirterek; 'Önümdeki araç kavşakta önündeki araca vurdu. Önce taksilerçarpıştı. Taksinin arkasında kamyon vardı, bende duramayarak kamyona arkadanvurdum. Taksiler kaza yapınca önümdeki araçlar durdu, bizde yokuş aşağıyainiyorduk. Fren tutmadı, sisten dolayı da önümü göremedim, kamyona vurdum'dedi.

Bakmadan Geçme