1 Saatlik İkna Sonrası İntihardan Vazgeçti!'

 Kastamonu'da çeşitli problemleri olduğunu belirterek 10 katlı binanın çatısına çıkan şahıs, ekiplerin 1 saat süren ikna çabası ile indirildi.

Kastamonu'da çeşitli problemleri olduğunu belirterek 10 katlı binanın çatısına çıkan şahıs, ekiplerin 1 saat süren ikna çabası ile indirildi. Şahsın daha önce birçok kez farklı şehirlerde intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Olay, Kuzeykent Mahallesi Cankat Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki 10 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Ümit D.'yi gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hava yastığı ile güvenlik önlemi aldı. Çatıya çıkan polis ekipleri ise şahsı ikna etmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çabası ile ikna edilen şahıs, çatısından sarktığı binadan indi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde sağlık kontrolü yapılan şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Maddi ve psikolojik problemleri olduğu için intihar girişiminde bulunduğunu iddia eden şahsın, daha önce Kastamonu ve farklı illerde defalarca intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme