1'inci Siyez Şöleni Başladı

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından düzenlenen 1'inci Siyez Şöleni'nin açılışı Barutçuoğlu AVM'de yoğun katılım ile açıldı.

Kızkardeşimin Çeyiz Projesi kapsamında gerçekleşen Siyez Şöleni'nin açılışına AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, eski Milletvekili Metin Çelik, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

18 Şubat tarihine kadar açık olacak olan 1'inci Siyez Şöleni hakkında bilgi veren Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Serpil Durgut; “Bizler üreten kadınları temsilen Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Hem sağlık açısından siyezi daha vurgulamak adına hem de üreten kadınlarımızın kalite standartlarına uygun ürettikleri gıda ürünlerimizi kıymetli halkımızla buluşturmak istedik. Güzel bir etkinlik oldu. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Hem siyezi, hem geleneksel el sanatlarımızı hem de yöresel el sanatlarımızı ortaya çıkarmak, daha vurgulamak için kadın kooperatifi olarak çalışmaktayız” şeklinde konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme