'1 haftada 100 milyon TL'lik 2 projenin ihalesi yapıldı'

AK PARTİ İL BAŞKANI DOĞAN ÜNLÜ Kredi Yurtlar Kurumu’nca ilimize yapılacak bin 300 kişilik öğrenci yurdunun ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü binasının ihalesi dün Ankara'da gerçekleştirildi. Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü 'Gençlik ve Spor Bakanlığımızca üniversite yolu güzergahına yapılacak olan yeni KYK Yurt binasının ihalesi dün Ankara’da gerçekleştirildi. İnşallah yapımını...

AK PARTİ İLBAŞKANI DOĞAN ÜNLÜ;


Kredi Yurtlar Kurumu'nca ilimize yapılacak bin 300 kişiliköğrenci yurdunun ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü binasının ihalesi dün Ankara'dagerçekleştirildi.

Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan AK Parti İl BaşkanıDoğan Ünlü; 'Gençlik ve Spor Bakanlığımızca üniversite yolu güzergahınayapılacak olan yeni KYK Yurt binasının ihalesi dün Ankara'da gerçekleştirildi.İnşallah yapımını en kısa sürede tamamlayıp öğrencilerimizin hizmetinesunacağız. İlimiz ve üniversite öğrencilerimiz için büyük önemi olan, toplammaliyeti 56 milyon TL'yi bulan proje kapsamında bin 300 kişilik öğrenci yurdu,Gençlik Spor İl Müdürlüğü binası, 400 kişilik konferans salonu, atölyeler,sosyal tesisler ve spor tesislerini şehrimize kazandırmış olacağız. Geçtiğimizgünlerde 48 milyon TL'ye ihalesi yapılan modern spor salonu ile birlikte 1hafta içinde 100 milyon TL'yi aşan 2 projenin ihalesini gerçekleştirmeninmutluluğunu yaşıyoruz. 16 yıldır 'Önce Millet Önce Memleket' diyerekKastamonu'muza en güzel hizmetleri, önemli yatırımları kazandırıyoruz. Bugünekadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin gelişip kalkınması içinçalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi.İhalesigerçekleştirilen yeni yurt binası, il müdürlüğü binası, konferans salonu ilesosyal alanların ilimize hayırlı olmasını dileyen Ünlü; '56 milyon TL'lik bubüyük projenin ilimize kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na,Bakan Yardımcımız Sayın Sinan Aksu'ya, yine projede yoğun emekleri geçenMilletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Bakmadan Geçme