Akademisyenlerin Eğitimi Tamamlandı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından desteklenen 2237 - A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında, akademisyenlerin eğitimi tamamlandı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından desteklenen 2237 - A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında, Tosya Meslek Yüksekokulu Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karamanoğlu’nun yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Akademisyenlerin Bilimsel Etkinlik Düzenleme Yetkinliklerinin Geliştirilmesi” Eğitimi tamamlandı.

Konular Detaylı Olarak Aktarıldı

Proje, Türkiye'nin farklı illerinden gelen akademisyenleri bir araya getirerek bilimsel etkinlik düzenleme yetkinliklerini geliştirmeyi amaçladı. Bu kapsamda katılımcılara TÜBİTAK 2237 projeleri, destekleme ilkeleri, proje yazımı, TÜBİTAK TYBS ve EBİDEB sistemleri gibi konular uzman ekiplerce detaylı bir şekilde aktarıldı.
Eğitim süresince akademisyenlere mentörlük desteği sağlanarak aldıkları bilgilerin pratikte uygulanması hedeflendi. Her katılımcının bir TÜBİTAK 2237 projesi hazırlaması teşvik edilirken, panel uygulamaları ile projelerin hakem değerlendirmesinden geçirilmesi sağlandı. Eğitimin sonunda gerçekleştirilen sertifika töreni ile katılımcılara başarı belgeleri takdim edildi.
 

Bakmadan Geçme