AK Partili Belediyeler Pınarbaşı'nda Buluştu

Kastamonu'daki AK Parti Belediye Başkanları, Pınarbaşı'nda bir araya geldi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı'nın ev sahipliğinde, Kastamonu AK Parti Belediye Başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi. Serkan Arı toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kastamonu’daki AK Parti Belediye Başkanları, Pınarbaşı’nda bir araya geldi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı’nın ev sahipliğinde, Kastamonu AK Parti Belediye Başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kastamonu’daki 19 belediyenin 9’unu kazanan AK Parti’nin gerçekleştirilen istişare toplantısında 7 AK Partili belediye başkanı yer aldı. Ev sahibi Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı ile Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, Ağlı Belediye Başkanı Bülent Ergin, Küre Belediye Başkanı Salih Turan, Abana Belediye Başkanı Seda Oyar, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç ve Araç Belediye Başkanı Süleyman Yazkan katıldı.

Ağustos ayındaki istişare toplantısının Abana Belediye Başkanı Seda Oyar’ın ev sahipliğinde Abana’da yapılacağı öğrenildi.

AK Partili Belediyeler Pınarbaşı'nda Buluştu

‘İstişare Kültürü Önemli’

Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı yaptığı açıklamada; “İstişare kültürü ve bir arada olmak çok önemli, değerli ve kıymetli. Bu düşünceyle AK Parti’nin Kastamonu’da seçilmiş belediye başkanları olarak bir araya geliyoruz. Bu toplantılarda bilgilerimizi, tecrübelerimizi, deneyimlerimizi ve geliştirilebilir yanlarımızı istişare edip ortak projeler üzerine düşüncelerimizi aktarıyoruz. Son derece verimli bir toplantı yaptık. Bu istişare toplantılarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

‘Potansiyelimizi Kullanmalıyız’

Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı şöyle sürdürdü: “En çok ihtiyacımız olan şey birliktelik. Birlikten kuvvet doğar şiarıyla hem ilçemizin hem Kastamonumuzun potansiyeline en doğru şekilde ulaşmak hedefindeyiz. Deniz turizmine, kış turizmine, dini turizme ve daha birçok farklı destinasyona sahip, birçok farklı kesime hitap edebilecek güçte bir turizm iliyiz. Hem ilçe olarak hem il olarak potansiyelimizin altında seyrettiğimizi düşünüyorum. Bunu el birliğiyle yukarılara taşıyacağız. Bu yüzden bu istişare toplantılarına önem veriyorum.”

‘Siyaseten Güçlü Bir Dönemdeyiz’

Arı son olarak; “Gerek Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın gerekse de İstanbul’daki Bağcılar ve Arnavutköy Belediyeleri ile Karabük Belediye Başkanlarımızın Kastamonulu olmasından dolayı siyaseten de güçlü bir dönemdeyiz. Siyasetin gücünü potansiyelimize yaklaşmak adına fırsat olarak değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme