AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci: 'AK Parti Büyük Bir Kadın Hareketidir'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın yönetim kurulu toplantısına katıldı.
Toplantıda, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar istişare edilerek yeni yol haritaları belirlendi. Milletvekili Ekmekci, AK Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Gülsüme Köylü ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri gayret için teşekkür etti. Toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci, şu ifadelere yer verdi:
“Yakın zamanda kongresini yaptığımız İl Kadın Kolları Başkanlığımızın yönetim kurulu toplantısına katıldım. Birlikte önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları istişare ettik, yeni yol haritaları çizdik. Gülsüme Köylü Başkanımız ve her bir yönetim kurulu üyesi dava arkadaşıma gösterdikleri gayret için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kastamonu’muz için elbirliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti büyük bir kadın hareketidir.”