• Haberler
  • Spor
  • AK Parti Milletvekili Ekmekci'den amatör spor açıklaması

AK Parti Milletvekili Ekmekci'den amatör spor açıklaması

Amatör Spor Haftası kapanış töreni yapıldı. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci amatör sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyledi. İktidarları boyunca amatör sporun geliştiğini söyleyen Ekmekci 'Bu çabamız sürecek' dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Amatör Spor Haftası’nın kapanış töreninde konuşma yaptı.

Hüsnü Tandoğan Spor Tesisleri'nde konuşan Serap Ekmekci, amatör sporun ve amatör sporcunun her zaman yanında olduğunu söyledi.

"SPOR ALT YAPIMIZ İKTİDARIMIZ BOYUNCA KATLANARAK GELİŞTİ"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci: “Kastamonu, sporun farklı dallarında köklü bir tarihi geçmişe sahip. İlimizde sporun gelişmesine katkı sunan spor insanlarından ebediyete irtihal edenlere rahmet diliyorum. Futbol, basketbol, atletizm, bisiklet ve sayamayacağım nice branşta kulüpler kuruldu, sporcular yetişti Kastamonu’da. Spor altyapımız AK Parti iktidarımız boyunca katlanarak gelişti ilimizde. Her ilçemizin bu gelişimden pay almasını sağladık ve Türkiye Yüzyılı’nda bu çabamız artarak sürecek.”

“AMATÖR SPORA ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM”

AK Parti Milletvekili Ekmekci; “Okul kulüplerimiz, bu yıl ilk öğrencilerini alan Spor Lisemiz ve üniversitemiz ile ilk, orta ve yükseköğretim sürekliliğinde spor eğitimini bilimsel rotada sürdürüyoruz. Amatör sporun sürdürülebilirliğinde yerel yönetimlere, kurumlara ve özel sektöre görev düşüyor. Kastamonu’yu ‘spor ili’ yapmak için meslek odalarımızın ve sivil toplum örgütlerimizin de katkısı ile gelin hep birlikte emek verelim, sporun her yaşa yayacak projelere imza atalım. Amatör spora elimden gelen desteği istişare ve imece ruhu ile vereceğimi bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme