• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Milletvekili Adayı Halil Uluay: '3-0 elde edeceğimize inanıyorum'

AK Parti Milletvekili Adayı Halil Uluay: '3-0 elde edeceğimize inanıyorum'

AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Halil Uluay, Kastamonu'da AK Parti'nin 3-0 yapacağına inandığını söyledi.

AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Halil Uluay da AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana sahiplenildiğini belirterek; “AK Parti Kastamonu’ya sürekli desteğini ve yatırımlarını en üst düzeyde tutmuştu. Bunun hepimiz farkındayız. Her dönem değişik sürprizlerle bizi karşıladı. Bizler AK Parti’ye gerekli desteğimizi şimdiye kadar verdik. İnşallah bundan sonra da özellikle 14 Mayıs’ta çok ciddi bir destek vereceğimize eminim. Bundan önceki seçimlerde de başarılar elde ettik. Bu dönemde daha fazla başarı elde edeceğimize inanıyorum. Bu dönem yanımızda MKYK üyemiz de var. İnşallah onun da bize vereceği destekle çok rahat bir şekilde üç sıfır elde edeceğimize inanıyorum."

"ASIL BAŞARI 3-0'DAN SONRA GELECEK"

Uluay: "1 Kasım seçimlerinde böyle bir sloganımız vardı. ‘Üç sıfır amaç değil araç’ demiştik. Ne demek istemiştik o zaman? Biz üç sıfır yaptığımız zaman başarı elde ettik değil. Üç sıfır yaptığımız zaman asıl başarı bizim için ondan sonra gelecek. Üç sıfırdan sonra gerçekten o dönemde üç sıfır elde ettikten sonra o dönemin milletvekilleri de Kastamonu için gerekli özveriyi sağlamışlardır. Hatta şöyle bir sloganımız daha vardı. ‘Seçime kadar uyumayacağız. Üç tane milletvekilini Ankara’ya göndereceğiz, ondan sonra da onları uyutmayacağız’ demiştik. Eğer 14 Mayıs’a kadar uyumaz bizleri üç sıfır ile Ankara’ya gönderirseniz ondan sonra da biz sizin için uyumayacağımıza söz veriyoruz."

"HİZMETİN DAHA KALİTELİSİNİ ÜRETMEMİZ GEREKİYOR"

Uluay: "Hizmette sınır yoktur. Yani bundan sonra bizim hizmet edeceğimizi şu, şunları yapacağımızı söylememiz bundan eksik olduğu anlamına gelmez. Dünya gelişime, değişime sürekli açık ve değişim devam etmektedir. Hizmetin daha kalitelisini illaki her geçen gün üretmemiz gerekiyor. AK Parti’de hizmetinin sürekli her geçen gün daha kalitelisini üretmektedir. Sürekli insanların karşısına, halkımızın karşısına, karşısına sürprizlerle çıkan bir partidir. Bu dönem hem MYKY üyemizi Kastamonu’ya gönderdi hem de kadın milletvekilimizin seçme fırsatı verdi. Seçim siyasi manada iki tane büyük sürpriz yaptı ve iki tane bu iki büyük sürprizi de Kastamonu halkının da nezdinde çok güzel karşılığı olduğunu gördük, görüyoruz."

"CUMHURBAŞKANIMIZA ÇOK BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR"

Milletvekili Adayı Halil Uluay: "İnşallah bu karşılığı 14 Mayıs’ta da göreceğimize inanıyorum. İnşallah milletvekilleri noktasında başarı elde edeceğimizden eminim ancak bizim asıl hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın çok büyük bir oy oranıyla Kastamonu’dan seçilmesidir. Çok büyük oy oranıyla Türkiye’de seçileceğinden ben eminim. Türkiye’nin birçok deprem bölgesinde de gezme fırsatımız oldu. Türkiye’nin birçok ilinde değişik vesilelerle temaslarımız oldu. Cumhurbaşkanımıza gerçekten çok büyük bir teveccüh var. Biz Kastamonu olarak Türkiye nezdinde gösterilen bu teveccühün arkasında kesinlikle kalmamamız lazım. Eğer biz Cumhurbaşkanımıza Türkiye ortalamasının altına düşecek olursak mahcup oluruz. Çünkü biliyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımız hem Kastamonumuza özel önem vermekte hem de işte dünyanın şu anki geldiği noktalar Türkiye’nin dünya stratejisindeki not durumu, dünyanın birçok finans merkezlerinin şu an batağa sürüklenmiş gitmiş olmaları gibi birçok husus… Burada önemli olan sizlerin, cumhurbaşkanımızın dünya için, ülkemiz için, bizim tüm manevi değerlerimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz fakat bunu kendi hayatımıza da 14 Mayıs’a kadar gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bu bilincimizi yaymamız gerekiyor. Buradan çıktıktan sonra nasıl bir kartopu tepeden yuvarlandığı zaman üç beş metre sonra büyük kütleye sahip oluyor, çığ oluyorsa biz de buradan çıktığımız zaman bunun heyecanın, belki yüz misli, belki bin misli bir heyecan, topluma yaymamız, bu desteği sağlamamız lazım. Nasıl ki Ilgaz’ın tepesinden akan bir pınar bir müddet sonra dere daha sonra ırmak daha sonra ise nehir olup denize kavuşuyorsa biz de buradan bu davaya kendi çapımızda gerekli desteği vermemiz gerekmektedir."

"BU BİR DAVA MESELESİ"

Uluay: "Sizden ricam bu Halil Uluay davası, Mehmet Umur davası ya da Serap Ekmekci davası değil, bunların milletvekili olmasıyla ilgili bir şey yok. Yani bugüne kadarki milletvekilleri, milletvekilliklerini yaptılar, görevlerini bitirdiler. Milletvekili olmadan da insanlar karnını doyurabiliyor, statüsü oluyor illaki. Bu bir dava meselesi, bu ülke meselesi. Gençlerimizin, çocuklarımızın meselesi, bu gözle bakarak hep beraber inşallah bu başarıyı elde edeceğimize ben inanıyorum Teşkilatımızda da bu vaziyet hiçbir zaman kaybolmadı. Her geçen gün artarak devam ediyor. İnşallah sizlerin bu gözlerindeki heyecan bizleri 15 Mayıs sabahı çok daha değişik bir ülkeye uyanmamıza vesile olacaktır. Hepinize şimdiden çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme