• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti İl Koordinatörü İsmail Altınöz: 'İlçe Kongrelerinde Birlik Beraberlik İçerisinde Güzel Yola Devam Edeceğiz' 

AK Parti İl Koordinatörü İsmail Altınöz: 'İlçe Kongrelerinde Birlik Beraberlik İçerisinde Güzel Yola Devam Edeceğiz' 

AK Parti İl Koordinatörü İsmail Altınöz, Halk Eğitim Merkezi'nde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu.

Halk Eğitim Merkez'inde düzenlenen toplantıya AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

AK Parti İl Koordinatörü İsmail Altınöz konuşmasında; "Kastamonu’da il teşkilatımız yeni oluştu. İnşallah Kastamonu'da başarılı hizmetlere ön ayak olurlar, partimize başarılar getirirler. Vekaleten görev yapan ilçelerimiz ile ilgili atamalarımız oldu. Şu an Merkez İlçe Teşkilatı oluşturuluyor.  İnşallah o da Genel Merkezimizde onaylandıktan sonra arkadaşlarımız da görevlerine başlayacak. Eylül ayından itibaren ilçe kongrelerimiz başlayacak. Kongre süreçleri siyasi partilerde yenilenme canlanmaya yol açar ve aynı zamanda kongreler bir bayrak yarışıdır. İnşallah ilçe kongrelerinde de birlik beraberlik içerisinde güzel yola devam edeceğiz. AK Parti'mizin 23’üncü yılını kutladık ve 22 yıldır da iktidar olan bir partiyiz.  Onun heyecanını hep birlikte yaşadık. Ben de 14 Ağustos'ta Gümüşhane'deydim. O gün bile hemen partimizi aradım orada il binamızda Milletvekillerimizle birlikte teşkilatımız ile birlikte o kutlama programına katıldık. Çünkü ilk günden itibaren o heyecanı her yıl yaşıyoruz. İnşallah Kastamonu'muzda da bu yeni oluşan ekiplerimizle kongrelerde yenilenme ile inşallah başarı ile yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kulandı. 

'Bir Ve Beraber Olacağız Diri Olacağız' 

“Biz burada diri olmazsak, bir beraber olmazsak dışarıda bu birlik beraberliği bozmak isteyen birçok gruplar partiler var” diyen AK Parti İl Koordinatörü İsmail Altınöz; "Biz burada diri olmazsak, bir beraber olmazsak dışarıda bu birlik beraberliği bozmak isteyen birçok gruplar partiler var. Bunu hep birlikte yaşıyoruz. Meclisimizde gördük. Türkiye Cumhuriyeti yıkılmazdır. Yerine başka devlet kurulmazdır. diyen insanın Milletvekilinin yanında  bu Türkiye Cumhuriyetini kurmakla iftar eden parti yanında durabilmekte ona destek olabilmektedir.  Yarın işte Bakanımız Ahlat'a gidecek. 1071'de Anadolu'yu bize yurt edinmemizi sağlayan Arpaslan ve silah arkadaşları nasıl bir çabayla bu Anadolu'ya öyle bir tohum ekmişler ki... Bin yıldır haçlı seferleri ile kendi içimizdeki iş birlikçileriyle bizi bu Anadolu'dan koparıp atmak istemişler. Ama hiçbir zaman başaramamışlardır. Biz eğer bir beraber olmazsak mecliste Milletvekillerimiz bu amaç uğruna mücadele eden birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlerle mücadele edemez. Başkanımız orda ülkemizin birlik beraberliğini sabote etmek isteyenlere sesini gür çıkaramaz. Onun için bir beraber olacağız diri olacağız. Birlikte bu davaya ve bu partiye hizmet edeceğiz" dedi. 

Bakmadan Geçme