• Haberler
  • Siyaset
  • Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu: 'Şehrimizin Genel Durumu İstişare Edilecek'

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu: 'Şehrimizin Genel Durumu İstişare Edilecek'

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, Eylül ayı içerisinde 81 ilde gerçekleştirecekleri 'Türkiye Buluşmaları' programlarını Kastamonu'da da başlattıklarını duyurdu. 

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu açıklamasında; “Eylül ayı içerisinde 81 ilimizde gerçekleştireceğimiz ‘Türkiye Buluşmaları’ programlarımızı Kastamonu’da büyük bir heyecanla bugün başlatmış bulunuyoruz. Türkiye Buluşmaları kapsamında, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, MYK Üyemiz Sayın Belgin Uygur ve MKYK üyemiz Sayın Hülya Terzioğlu, Kastamonu Milletvekillerimiz Sayın Halil Uluay, Sayın F. Serap Ekmekci, İl Koordinatörümüz Sayın İsmail Altınöz ve Anadolu’nun çeşitli kentlerinden 20 milletvekilimizin katılımı ile yapılacak etkinliklerde şehrimizin genel durumu istişare edilecektir. Basın toplantısı sonrası, milletvekillerimiz ilçe koordinatörlerimizle birlikte ilçelerimize dağılarak halkımızla bir araya gelecek, sektör temsilcilerimizle ve esnafımızla buluşmalar gerçekleştirecek, il ve ilçelerimizin ihtiyaçlarına yönelik istişarelerde bulunacaklar. Bugün bu programlar kapsamında ortak paydamız Kastamonu diyerek, bu paydada buluşmak için ilimize katkı sağlayan STK temsilerimizle bir araya geleceğiz. Teşkilat mensuplarımızla ve vatandaşlarımızla hasbihalde bulunacağız” dedi.

‘Şehrimizin Öncelikleri, Siyasi Önceliklerimizden Daha Kıymetlidir’

Ahmet Sevgilioğlu açıklamasının devamında; “AK Parti’miz her zaman köklerini medeniyetimizin ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesinde bulan ‘Sosyal Devlet’ anlayışıyla hareket ederek, politika ve yatırımlarının merkezine aziz milletimizin İhtiyaç ve taleplerini koyarak yoluna devam etmiştir. Şehrimizin öncelikleri, ülkemizin öncelikleri, siyasi önceliklerimizden daha kıymetlidir. Aynı memlekette yaşıyoruz, aynı havayı soluyoruz. Siyasilik, tarafgirlik seçim zamanı olur. Seçimden sonra memleketimizi daha iyi nasıl geliştiririz, şehrimizi nasıl büyütürüz hepimizin ortak gündemi bu olmalıdır. Dolayısıyla tüm vatandaşlarımıza hizmet götürme aşkıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘Her Daim Birlikte, Özümüzden Geleceğe’ diyerek çıktığımız bu yolda gerçekleştireceğimiz programlarımızın milletimize, şehirlerimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme