• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu'nun Listesi Belli Oldu

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu'nun Listesi Belli Oldu

Kastamonu AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Sevgilioğlu yeni yönetim kurulunu AK Parti Salonu'nda yaptığı açıklama ile duyurdu.

Kastamonu AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Sevgilioğlu yeni yönetim kurulunu AK Parti Salonu’nda yaptığı açıklama ile duyurdu.

Düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ve yeni yönetimiyle, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şenol Kızılabdullah katıldı.

AK Parti Kastamonu Yönetim Kurulu

40 kişiden oluşan AK Parti Yeni Yönetim Kurulu şöyle: Ahmet Sevgilioğlu, Ali Gençoğlu, Ahmet İğdirli, Adem Hizel, Atilla Kürtlemez, Ahmet Sarıahmetoğlu, Ayşe Tıkışoğlu, Cemil Akpınar, Cengiz Akın, Dilek Gümüş Çubukcu, Elif Gonca Kapucuoğlu, Fatih Abdibaş, İsmail Ağca, İbrahim Türkmenoğlu, Mahir Çiftçi, Mehmet Ataş, Metin Ünal, Merve Bölükbaş, Murat Karakaş, Muhsin Kabaoğlu, Murat Kızılkaya, Mücahit Dağdelenoğlu, Nihat Azizoğlu, Nihat Uzan, Nursel Çifcioğlu, Osman Perk, Ömer Türkmen, Serhat Bıyıklı, Serkan Uçar, Senem İnce, Sinan Savaş, Simge Sena Barıtçı, Songül Köse, Şükriye Urgancı, Türker Kaya, Uğur Koçmar, Yaşar Özdemir, Yasin Kalay, Ziya Karaküçük, Zühre Çemek."

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu'nun Listesi Belli Oldu

Sevgilioğlu'nun Konuşması

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti Kastamonu teşkilatlarında görev almış bütün başkanlarımıza, vekillerimize, tüm dava arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş olan büyüklerimize, kardeşlerimize Rabbimden rahmet ve mağfiret diliyorum. Görevi devreden dava arkadaşlarıma partim adına teşekkür ediyor, bayrağı devralan tüm kardeşlerime Rabbimden birlik, beraberlik ve muvaffakiyetler diliyor, tüm yol arkadaşlarımı, hanım kardeşlerimi, genç kardeşlerimi ve AK Partimize gönül vermiş tüm Kastamonulu hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum."

'Titiz Bir Çalışma Yürüttük'

Sevgilioğlu: "Halka hizmet, Hakka hizmettir anlayışıyla, hizmet için bayrak yarışı olarak gördüğümüz bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı görevini 24 Haziran itibariyle devraldım. İl Başkanlığı görevi tevdi edildikten sonra yönetim kurulunun oluşturulması için titiz bir çalışma yürüttük. Bugün milletimize hizmet davamız için, teşkilatımızda tazelenme ve yeniden bir başlangıç yapıyor, devraldığımız geleneğin bayrağını geleceğe taşımak için güçlü bir duruş sergiliyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımızı sevgide, muhabbette buluşmaya ve Kastamonu için çalışmaya davet ediyorum."

'Gönüldaş Olacağız'

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu şöyle devam etti: "Kastamonumuzdaki, saha çalışmalarımızda öncelikli olarak gönül köprülerini kurarak gönüller kazanma derdinde olacağız. Birlik, beraberlik, kardeşlik değirmenine su taşıyacak, gönüllere köprü kurup gönüldaş olacağız. AK Parti kadroları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, medeniyet değerlerimizin bilinciyle hizmet etme derdinde olacağız. Ülkemizde eser ve hizmet siyasetinin tek adresi olanAK Parti olarak bizler insanımıza hizmet etmeyi Rabbimizin bizlere verdiği bir nimet olarak görüyoruz. Hem anlatan hem dinleyen olacağız. Bir derdimiz, bir sevdamız, bir aşkımız var. O da Kastamonu’muzdur. Gayretle sarıldığımız her çabamızda, her mücadelemizde Kastamonu’muzun lehine sonuçlar elde etmek için büyük bir aşkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve talimatlarıyla Kastamonu’muza yapılan yatırımları anlatacağız. Bu amaçları hedef edinmiş, hizmet etmek ve gönüllere köprü kurmak için yeni yönetimimizde görev alan dava arkadaşlarımızla bayrağı daha da yukarı taşımak için gece gündüz gayret göstereceğiz. Tek derdi Kastamonumuza hizmet olan bu kadroda yer almaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Yorumlar 1
Ömer 11 Ağustos 2024 10:28

Kastamonu nasıl kurtulur imiş. Kurtarın işte yıllardır elinizden tutanmı var.

Bakmadan Geçme