• Haberler
  • Siyaset
  • Ak Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş: 'Yeni Bir Destan Yazmak İçin Kollarımızı Sıvadık'

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş: 'Yeni Bir Destan Yazmak İçin Kollarımızı Sıvadık'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş: 'Yeni Bir Destan Yazmak İçin Kollarımızı Sıvadık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Tahsin Babaş’ı sahneye davet ederek partilileri selamladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Tahsin Babaş; “Değerli Kastamonulu hemşehrilerim, kıymetli yol ve dava arkadaşlarım; sizlerin teveccühü, AK Parti Genel Merkezimizin takdiri ve Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçim için AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adaylığı sürecimiz resmen başlamış bulunmaktadır. İcraat ve hizmet siyasetimizin temelini teşkil eden yerel yönetimlerde yeni bir destan yazmak için kollarımızı sıvadık, Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız Kararlıyız. Şehrimizin ve insanımızın sorun ve taleplerinin her zaman olduğu gibi bugün de farkındayız. Sözümüz sözdür; 30 yıllık belediyecilik tecrübemiz ve Türkiye Yüzyılının heyecanıyla Kastamonu'muza yeni bir soluk getireceğiz. Çıktığımız bu yolda Allah'ın izni, Kastamonu'nun desteğiyle hep birlikte zafere ulaşacağız. Çünkü inanıyoruz ki; Kastamonu Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti'dir” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme