• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz: 'Zaman bizim zamanımızdır'

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz: 'Zaman bizim zamanımızdır'

AK Parti'den Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı olan Hamit Serdar Yılmaz, belediye başkanı olduğu takdirde yapacakları çalışmaları açıkladı.

AK Parti’de 26 Kasım Pazar günü düzenlenecek temayül yoklaması öncesi başvurusunu yapan belediye başkan aday adaylarından Hamit Serdar Yılmaz, yaptığı açıklamada Milli Görüş’ün yerel yönetimlerde büyük bir patlama yaparak işbaşına gelişini simgeleyen “94 ruhu”na dikkat çekti.

‘En Büyük Bedelleri Ödeyenlerdeniz’

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Serdar Yılmaz; “Kıymetli öğretmenlerimizin gününe tevafuk eden bu günde basın açıklaması yapmak bizim için mutluluk vesilesi olmuştur. Öncelikle zaman mefhumu gözetmeden geleceğe insan yetiştiren tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü tebrik ediyorum. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturunu temel ilke kabul etmiş bir anlayışla bugünlere geldik. Bu anlayış bedel ödemeyi gerektiren bir anlayıştır. Bizlerde her şeyin daha güzel olması için insanımız üzerinden buldozer gibi geçen 28 Şubatların kasırgalarında Yusuf medresesine girecek olan ve kudretlilerin muhtar bile olamaz dediği dönemde sokaklarda resimlerini astığımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleri indirilmesin diye bir öğrenci olarak kimseden korkmadan astığımız resimlerinin başında dahi nöbet bekleyerek en büyük bedelleri ödeyenlerdeniz. Kendisi Pınarhisar’da Yusuf medresesinin yoluna ilerlerken sırf davaya destek olsun diye çıkarılan ‘Bu şarkı burada bitmez’ adlı kitaplarıyla ve kasetleriyle ilmek ilmek, nakış nakış, şehir şehir o günlerde ödenen bedeller sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin filizlenmesini sağladı ve bugünlere getirdi” dedi.

‘Şimdi Yeni Bir Dönem Başlıyor’

Yeni bir dönemin başladığına vurgu yapan Yılmaz; “Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde 94 ruhu olarak varız. Dünyamızın ve ülkemizin içerisinden geçtiği zor dönemde, başta İslam coğrafyası olmak üzere tüm mazlum halkların her zamankinden daha fazla ülkemize ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz. Bütün mazlum coğrafyaların ülkemizi lider görerek büyük beklentiler içerisinde olduğu bir zaman dilimindeyiz. Böyle bir doğumun arifesinde sayın Cumhurbaşkanımızın “94 ruhunun özlemini çekiyorum. 94 ruhunun büyümesini istiyorum. 94 ruhuyla belediyelerdeki fetret döneminin bitmesini istiyorum.” diyerek ifade ettiği, o dönemin havasını solumuş, ıstırabını görmüş ve heyecanını yaşamış 94 ruhu olarak aday adayıyız. 94 ruhu inançtır. Davasına bağlı erlerin her şartta zamanı kuşanarak beşten büyük dünyada hak ve adalete kavuşmuş yeni bir dünyaya dair beslediği inançtır. Davasına bağlı erlerin tüm mazlumların yüzünün güldüğü yeni bir dünya hayalinin sevdasıdır. 94 ruhu heyecandır. Davasına bağlı erlerin tüm benliğiyle heyecanını kaybetmeden önünü ve sonunu düşünmeden, inançla, azimle, büyük bir sevdayla verdiği mücadelenin heyecanıdır. Bizler 94 ruhunu taşıyan, inancı ve heyecanı dorukta olan dava delileri olarak aday adayıyız. Kaldı ki bizi tanıyanlarda bilirler ki yaptığımız bütün çalışmalarda yaşadığımız ve havasıyla, toprağıyla, suyuyla nimetlerinden istifade ettiğimiz Kastamonu’nun bir adımda olsa ileride olması daima önceliğimiz oldu. Bu maksatla da bulunduğumuz her platformda beklentisiz bir şekilde kalkınmış, gelişmiş ve yeni yüzyıla hazırlanmış, zamanın ötesinde bir Kastamonu için çalıştığımızı ve hayalini taşıdığımızı ifade ettik” ifadelerini kullandı. 

‘Gayret Bizdendir’

Hamit Serdar Yılmaz son olarak; “Şimdi AK Parti içerisinde yeni bir yüz ve yeni bir heyecanla 94 ruhunun belediyeciliği ile Kastamonu’muzu tanıştırmak arzusunu taşıyoruz. Zaman bizim zamanımızdır. Artık ismimizin, cismimizin, resmimizin görünmesinin vakti gelmiştir. Bu sebeple büyüklerimizle yaptığımız istişareyle Kastamonu Belediye Başkan Adaylığı için müracaatımızı yaptık. Tüm Kastamonu’muz için en hayırlı ve güzel olanın tecellisi en samimi arzumuzdur. Takdire teslim olmuş bir insan olarak Kastamonu’muz için bir belediye başkanı olarak en güzel olanın mücadelesini vermek niyazımızdır. Gayret bizdendir” dedi.

Bakmadan Geçme