• Haberler
  • Genel
  • Ahşap Fuarı, 2 Ekim'de kapılarını açmaya hazırlanıyor

Ahşap Fuarı, 2 Ekim'de kapılarını açmaya hazırlanıyor

Bu yıl ilimizde 2-6 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan 9'uncu Kastamonu Ahşap Fuarı'nın Koordinasyon Toplantısı Vali Yaşar Karadeniz'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya aynı zamanda Belediye Başkanı Vekili Mehmet Yurt, Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (KESOB)  Başkan Vekili...


Bu yıl ilimizde 2-6 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan 9’uncu Kastamonu Ahşap Fuarı’nın Koordinasyon Toplantısı Vali Yaşar Karadeniz’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya aynı zamanda Belediye Başkanı Vekili Mehmet Yurt, Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (KESOB)  Başkan Vekili Ali Ufuk Dravor, esnaf ve sanatkarlar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

“STANTLARA HER ZAMAN Kİ GİBİ İLGİ YÜKSEK”

Kastamonu Ahşap Fuarı hazırlık toplantısında konuşan Vali Karadeniz, “8 yıldır bu fuarımızı yapıyoruz ve belli bir aşamaya gelmiştir. Buna hiçbir şekilde ara vermek istemedik, eğer ara verseydik tekrar yapmak istediğimizde sıfırdan başlamak olacaktır. Onun için ne pahasına olursa olsun bu organizasyonun güzel bir şekilde yapılacak. Stantlara her zaman ki gibi ilgi yüksek. Bu hafta içinde ilgili başvuruları alıp bir an önce yerleştirme işlemlerini yapmamız lazım. Kurumlarımızla ayrı ayrı görüşmelerimiz devam ediyor. Duyuru konusunda da çok hassas ve önemli ve çalışma sürecimiz hızlı bir şekilde başladı. Dışarıya yapmış olduğumuz tanıtım ne kadar önemliyse Kastamonu’dan gelen misafirlerimizde çok önemli ve gerekli tanıtımı yapmalıyız” ifadelerini kullandı. Bu yıl 9’uncu gerçekleştirilecek olan Kastamonu Ahşap Fuarı ülkemizde il olarak düzenlenen tek ahşap fuarı olup, amacı ilimizin orman varlığının usta ellerle sanata dönüştürülerek il ekonomisine katma değer yaratmak ve istihdamı artırmaktır. Fuar öncesi talep ve önerilerinin alındığı toplantıda fuar alanı hazırlıkları, fuar bütçesinin belirlenmesi, tanıtım faaliyetleri, kültürel etkinlikler konuları görüşüldü.

Bakmadan Geçme